Târgul European al Castelelor la Hunedoara

16 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Flash

Adriana Năstase

În perioada 24 – 25 mai, Castelul Corvinilor din Hunedoara va găzdui cea de-a V-a ediţie a Târgului European al Castelelor, un eveniment unic în România care doreşte să promoveze frumuseţea monumentelor istorice din ţară şi din Europa.

Castelul Corvinilor este unul din cele mai importante monumente de arhitectură gotică din România, aflându-se printre primele castele de poveste din Europa.
Târgul European al Castelelor 2019 se bucură de prezenţa a 25 de obiective istorice din ţară şi din străinătate. În cadrul evenimentului, expozanţii îşi vor putea face cunoscută oferta turistică şi îşi vor putea prezenta principalele elemente de atracţie turistică şi istorică.
Pentru a intra în atmosfera vremurilor de altădată, în cele două zile ale evenimentului se vor organiza: lupte, dansuri, lecţii de tir cu arcul, lecţii de spadă. Evenimentul se va încheia cu un concert de muzică live susţinut de formaţia Compact, în curtea exterioară a Castelului Corvinilor, sâmbătă seara, începând cu ora 19,00.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 17.05.2019

Daniel Muntean, tânăr din municipiul Deva Pentru că Judecătoria Deva l-a condamnat pentru a doua oară la trei ani de...

Bulina albă, 17.05.2019

Maria Nedelcu, sportivă din municipiul Deva Pentru că a cucerit medalia de argint la categoria Bikini Fitness, la Concursul internaţional...

Carmen Guran a câştigat o bătălie, războiul continuă

Telenovela cu Direcţia Tehnică a Consiliului Judeţean Hunedoara continuă. Carmen Guran (foto), şefa acestei direcţii, a atacat în contencios administrativ...

Închide