Tânărul care şi-a bătut şi jefuit vecinul, judecat pentru tâlhărie calificată

Acuzatul are 20 de ani şi a mai avut probleme cu legea. A fost arestat preventiv după ce şi-a bătut un vecin, a intrat peste el în casă şi l-a tâlhărit.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani au finalizat dosarul recidivistului şi l-au înaintat magistraţilor. Gabriel Florea, de 20 de ani, se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva, după ce magistraţii Judecătoriei Petroşani i-au prelungit măsura preventivă.
Recidivistul a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Este învinuit că şi-a bătut un vecin de 49 de ani. L-a atacat pe casa scării şi l-a lovit cu pumnul în faţă, apoi a intrat în apartamentul celui bătut cu o sticlă cu băutură pentru a-i cere iertare. Bărbatul agresat l-a refuzat, însă suspectul a revenit în locuinţă după circa 30 de minute şi l-a agresat din nou, ca mai apoi să-i fure mai multe bunuri de valoare şi mâncarea din frigider. La scurt timp, poliţiştii l-au depistat pe tânăr şi l-au reţinut. Poliţiştii au mai recuperat jumătate din prejudiciul de 7.000 de lei provocat de tâlhar. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.