Tânărul acuzat că a violat o fată cu dizabilităţi rămâne în arest

2 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Judecătorii din Deva i-au prelungit arestul lui Ovidiu Cionca, acuzat că a violat o tânără, cu încă 30 de zile. Suspectul a cerut iarăşi să fie lăsat în arest la domiciliu ori chiar sub control judiciar.

Ovidiu Cionca în vârstă de 29 de ani, din Deva, este acuzat că a violat o tânără de 19 ani, din municipiu, pe care o cunoştea că are un discernământ limitat. Individul a fost prins la circa jumătate de an de la comiterea faptei şi arestat preventiv imediat. Vineri, săptămâna trecută, judecătorii au decis să-l ţină în spatele gratiilor pentru încă aproape o lună, însă soluţia nu este definitivă. Totodată, instanţa i-a respins ca neîntemeiate cererile de revocare a măsurii arestării preventive şi de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. Acesta a contestat soluţia la Tribunalul Hunedoara.
Cionca, potrivit anchetatorilor, a acostat-o pe tânără şi i-a propus să se plimbe. Într-o scară de bloc a profitat de ea şi a dispărut imediat după faptă, dar a fost văzut de un locatar al blocului în care s-a produs violul. Tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Închisoare pentru că a condus fără permis

Un tânăr din municipiul Hunedoara a fost condamnat de judecătorii din localitate la un an şi o lună de închisoare...

N-a mai văzut sensul giratoriu din cauza băuturii

Un bărbat de 45 de ani, din judeţul Mureş, care conducea un autoturism pe Calea Zarandului, din Deva, pe direcţia...

Răsturnare în dosarul tentativei de omor de la Vulcan

Curtea de Apel Alba Iulia a admis apelul făcut de victima tentativei de omor, un cetăţean din localitatea Vulcan, şi...

Închide