EvenimentFlash

Tânăra ucisă la Dublin, adusă acasă

Nicoleta Popa

Trupul neînsufleţit al Loredanei Pricăjan (foto), femeia ucisă la sfârşitul lunii ianuarie în Irlanda, va fi adus astăzi acasă. Aceasta va fi dusă direct la biserica din satul său natal, Vaidei, din comuna Romos, unde va fi oficiată slujba de înmormântare. Ea va fi îngropată în cimitirul din curtea bisericii.

Părinţii Loredanei, în stare de şoc

Vecinii familiei Pricăjan spun că tot ce s-a întâmplat a provocat un şoc din care nu se ştie dacă mama şi tatăl Loredanei vor mai ieşi vreodată. Unul dintre vecinii familiei a povestit pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că, de când fata a fost omorâtă, lacrimile de pe faţa soţilor Pricăjan nu se mai opresc. „Îi auzim noaptea cum plâng şi ţipă prin curte. Mama fetei doarme numai cu sedative. Este îngrozitor ceea ce s-a întâmplat. A plecat în străinătate ca să îşi facă un rost în viaţă şi uite ce s-a întâmplat. Pe domnul Mihalache îl cunosc, l-am văzut de mai multe ori, când a venit în vizită la familia Pricăjan. Tot satul numai despre asta vorbeşte. Nu ne putem da seama cum s-a întâmplat nenorocirea asta”, a spus un vecin.

A plecat să-şi facă un rost în viaţă şi se întoarce în sicriu

Locuitorii din satul Vaidei, comuna Romos, au numai cuvinte de laudă pentru Pricăjan Loredana. Aceştia spun că era o fată frumoasă şi plină de viaţă. Ea a locuit o vreme la Cugir, unde a şi fost căsătorită. A divorţat însă, în urmă cu câţiva ani. Necazul a căzut peste părinţii Loredanei ca un trăsnet. Îşi puseseră speranţe că fata lor se va realiza şi că îşi va face un rost, chiar la depărtare de casă. Nu a fost însă să fie aşa. Femeia a plecat în urmă cu aproape cinci ani, pentru a lucra în Irlanda. Ea a încheiat un contract de muncă, lucrând legal în ţara respectivă, ca asistentă medicală la un azil de bătrâni din Dublin. Dar viaţa ei a fost întreruptă brutal, la vârsta de 35 de ani, fiind înjunghiată cu 20 de lovituri de cuţit, într-un apartament din campusul Institutului Irlandez de Management din Dublin, de Marian Mihalache, director adjunct la APIA Deva, crimă comisă pe fondul geloziei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura