Tânără terorizată de soţ

18 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O tânără din municipiul Vulcan n-a mai putut îndura bătăile şi teroarea şi a cerut ajutor poliţiştilor. Femeia le-a spus că este aproape zilnic ameninţată cu bătaia de soţ.
„O tânără din municipiul Vulcan a depus o sesizare la Poliţia Municipiului Vulcan, prin care a reclamat faptul că soţul ei, în vârstă de 28 de ani, a agresat-o fizic şi a ameninţat-o cu acte de vio­lenţă. Tânăra a precizat că soţul o ame­ninţă în mod constant cu acte de vio­lenţă, provocându-i o stare de temere”, informează IPJ Hunedoara.
Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva agresorului, pe o perioadă de cinci zile şi i-au întocmit do­sar de cercetare penală sub aspectul să­vâr­şirea infracţiunii de violenţă în familie şi ameninţare. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hoţi de cărbune luaţi de pe vagoanele pe care le jefuiau

O acţiunea a poliţiştilor TF din Petroşani s-a soldat cu prinderea mai multor hoţi de huilă. Razia s-a derulat în...

Amenzi usturătoare într-o singură zi de pandemie

Nu mai puţin de 30 de hunedoreni au fost sancţionaţi contravenţional în urma con­troalelor derulate în toate localităţile jud­e­ţului miercuri,...

Educaţia şi sănătatea nu sunt o prioritate pentru guvern

Am trecut de mijlocul lunii februarie, iar Proiectul Legii bugetului de stat tot nu a ajuns în Parlamentul României. Anul...

Închide