Tânăra din Deva care a pierit în Clubul Colectiv a fost înmormântată

03 inmormantareNatalia Bumbac

Peste 500 de persoane au participat la ceremonia funerară a devencei decedate în carnagiul de vineri, 30 octombrie, din clubul Colectiv din Capitală. Vulcu Maria a fost condusă pe ultimul drum de colegi de liceu, de facultate, dascăli, rude, prieteni şi apropiaţi.

După parastasul oficiat de un sobor de preoţi la capela de pe strada Biscaria din Simeria, sicriul cu trupul neînsufleţit a fost înhumat la Cimitirul Orăşenesc din localitate. Printre cei care au venit să-şi ia adio de la Maria s-a numărat şi artista Celia, care a declarat că durerea este prea mare ca să o poată exprima în cuvinte.
Arhitectă de meserie, Maria împlinise 30 de ani în luna august a acestui an. Deveanca a absolvit Liceul de Arte „Sigismund Toduţă”, după care şi-a continuat studiile la Facultatea de Arhitectură de la Universitatea Politehnica din Timişoara.
Maria este una dintre cele trei victime din judeţul Hunedoara care au avut de suferit în urma tragediei petrecute în Bucureşti. Alţi doi tineri din judeţ sunt internaţi în spitalele din Capitală. Petroşăneanul Radu Sienerth se află la Spitalul Floreasca la Terapie intensivă, fiind intubat, iar o tânără din Deva la Spitalul de Arşi, starea ei fiind stabilă. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.