ActualitateFlash

Tânăra din Deva care a căzut de la etajul IV a murit în spital, la Timişoara. I-a cedat inima!

Natalia Bumbac03 ilie iuliana

Tânăra de 28 de ani din Deva, Ilie Iuliana Ramona (foto), care a căzut în 3 mai, de la etajul patru al blocului în care locuia, a decedat în urmă cu câteva zile. Din datele oferite de reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean din Timişoara, inima fetei a cedat, după ce aproape două săptămâni s-a aflat în comă de gradul IV.
Medicii au făcut tot posibilul
„Pacienta a decedat în urmă cu câteva zile. După ce o perioadă s-a aflat în comă de gradul IV, inima acesteia a încetat să mai bată. Starea ei de sănătate s-a agravat odată cu trecerea zilelor în care a fost internată. Fata avea traumatisme multiple, printre care un traumatism sever la craniu şi în zona toracelui, neavând şanse mari de supravieţuire de la venire. Echipa de medici a făcut tot ce a putut pentru a-i salva viaţa”, a informat reprezentantul Spitalului Clinic Judeţean din Timişoara.
Reamintim că duminică, 3 mai, la primele ore ale dimineţii, Iuliana Ramona Ilie a căzut din balcon, după ce s-a certat cu iubitul său, un bărbat căsătorit care locuia în acelaşi bloc. Fata a fost dusă la Spitalul din Deva, după care a fost transportată la Timişoara cu un elicopter SMURD, unde a fost operată de urgenţă.
Procurorii continuă ancheta
Dată fiind situaţia în care s-a produs tragedia, procurorii şi poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili care au fost împrejurările în care fata a căzut de la înălţime, dacă a fost un accident, un act de suicid, sau cineva a împins-o. Până în acest moment oamenii legii nu au încă un răspuns la aceste întrebări, ancheta fiind în desfăşurare. „Încă nu au fost stabilite circumstanţele în care femeia a căzut din balcon. Ancheta e în desfăşurare şi se aşteaptă rezultatele autopsiei”, a declarat procurorul Mirela Negruţiu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.