Alţi martori audiaţi în dosarul Berbeceanu

Natalia Bumbac03 berbeceanu (26)

Ieri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au continuat audierile în dosarul comisarului şef Traian Berbeceanu (foto) şi al acuzatorilor săi, Ioan Mureşan, Alin Muntean şi Nicolae Cean.
Potrivit datelor de pe portalul instanţei, printre persoanele care au fost citate să dea declaraţii în faţa magistraţilor se numără Mariana Frăţilescu, o femeie de afaceri din Hunedoara, şi Maria Romioara Oneţ. Audierile din acest dosar au început din luna ianuarie şi vor continua, potrivit calendarului stabilit de magistraţi, până la sfârşitul acestui an. Până acum, au fost citate pentru a da declaraţii în faţa magistraţilor peste 50 de persoane. Este vorba de martorii propuşi de procurori şi de cei trei acuzatori ai lui Berbeceanu. Martorii propuşi de Berbeceanu vor fi audiaţi abia la începutul anului viitor, iar printre ei se numără şi Alina Bica, fostă şefă a DIICOT.

3 comentarii la „Alţi martori audiaţi în dosarul Berbeceanu

 • 21 mai 2015 la 10:37
  Legătură permanentă

  La puscarie cu berbecu asta. E un jegos. A bagat oameni nevinovati la puscarie. E un jegos.

 • 21 mai 2015 la 15:20
  Legătură permanentă

  Sa-ti dau la m…e pera. Puscarias si sifon imputit ce esti. Iri vine tie rindul jegule.

 • 21 mai 2015 la 17:17
  Legătură permanentă

  Ba sunte-ti doi rahati amindoi. Doua sifoane. Un interlop cu legitimatie de la stat si un infractor notoriu si un tepar. La puscarie cu amindoi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.