Tânăra cu zeci de furturi la activ, trimisă în judecată

30 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Tânăra recidivistă a încercat să-şi obţină libertatea pe durata cercetărilor şi le-a cerut judecătorilor să o plaseze sub control judiciar. Aceeaşi cerere a făcut-o şi complicele ei, un adolescent de 17 ani. Cei doi sunt judecaţi pentru furt calificat.

Geanina Mihoc şi Mihai Radu sunt învinuiţi pentru furt calificat, dosarul soluţionat de procurori fiind înaintat Judecătoriei Petroşani. Cei doi se află în arest preventiv după ce Tribunalul Hunedoara le-a respins contestaţiile formulate împotriva soluţiei instanţei de fond. Reamintim că tânăra din municipiul Lupeni a fost arestată pentru o serie de furturi comise în Petroşani.
Geanina Larisa Mihoc a acţionat în tot judeţul, de regulă ajutată de complici minori. Şi acum, în cazul furturilor din Petroşani, tânăra a avut ”ajutor” un minor. Ea, cât şi tânărul de 16 ani, tot din Lupeni, sunt autorii a trei furturi de portofele şi telefoane mobile. În două zile, cei doi au furat poşeta unei angajate de la o firmă din Petroşani, în ea fiind suma de 500 lei, telefonul mobil, carduri şi acte. O altă victimă este un bărbat de 66 de ani. Omul era la Serviciul Taxe şi Impozite Petroşani, s-a aşezat la o masă pentru a completa un formular, a pus borseta lângă el, pe masă, iar după ce a terminat de completat documentul a constatat lipsa borsetei (în care se aflau mai multe carduri bancare, acte de identitate şi un telefon mobil). Cei doi au mers apoi în Piaţa Centrală din Petroşani, unde au făcut o altă victimă. I-au furat borseta în care avea cheile de la trei autoturisme. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Suspect urmărit şi scăpat de poliţişti

Individul a sărit poarta unei gospodării şi a profitat de faptul că în zonă locuinţele sunt aproape lipite una de...

Accident colectiv de muncă în subteranul EM Livezeni

Mai mulţi mineri au fost intoxicaţi cu monoxid de carbon în subteranul Minei Livezeni, după ce un echipament electric s-a...

Bac-ul, tot mai greu de depăşit de către absolvenţi

Rezultate slabe la Bacalaureat anul acesta în judeţul Hunedoara. Rata de promovare (înainte de contestaţii) înregistrată de absolvenţii studiilor liceale...

Închide