Gura lumii, 1.07.2020

30 iunie 2020 | 3 Comentarii | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele prin târg că se pregăteşte scoaterea de pe piaţă a unei societăţi care operează în judeţul nostru, după ce mai mulţi edili s-au supărat rău de tot pe cei de acolo. Zvonerii de serviciu susţin pe la colţuri că edilii s-au înţeles şi au purces la un plan pe care speră să-l ducă la bun sfârşit înainte de alegerile locale. Cârcotaşii şuşotesc că societatea cu pricina a ajuns să-i înfurie pe primari, care nici nu vor să audă de creşteri de preţuri, acum, înainte să le ceară din nou votul oamenilor. În aceste condiţii, ne aşteptăm la un adevărat haos, în caz că edilii cu pricina vor reuşi să scoată firma de care vorbim de pe piaţa hunedoreană.

Spun zvonerii că un purtător de halat alb, în loc să se ocupe de pacienţii săi, face scandal prin secţia unde lucrează. Personajul cu pricina, povestesc gurile rele, s-a enervat, recent, aşa de tare, că a început să arunce prin saloane şi coridoare cu ce i-a picat la mână. Cârcotaşii au aflat şi de ce s-a isterizat respectivul, în loc să fie calm şi să aibă grija bolnavilor. Se pare însă că omului nu i-a ieşit socoteala la suma pe care a contat că o va primi la final de lună. De aici, tot scandalul făcut la serviciu. Pacienţii şi-au făcut cruce şi au zis că în nici un caz nu vor mai apela la serviciile acestuia pe viitor, dacă vor avea nevoie.

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ION spune:

  Pai stiu si primarii de hotiile lui Arion de la apaprod, ar fi cazul sa il trimita la mititica

 2. Domnul Bobora spune:

  Nu l-a văzut nimeni nici când s-au subtilizat 250 000 de euro și o să-l vadă acum !?
  Nu l-a văzut nimeni când pierde pe bandă rulantă procesele.
  Nu l-a văzut nimeni când a modificat abuziv CCM-ul pentru a-și putea numi sclavii din Sălașu de Sus pe posturi grase.
  Nu l-a văzut nimeni că nu a dat primele de Paște deși erau doar 150 de lei.
  Ș.a.m.d.
  De ce l-ar vedea cineva acum !?!?

 3. Cacarau spune:

  Bobo bati campii, cred ca esti afon rau , daca stii cine a subtilizat atatia bani vorbeste pe la police , doar omu nu i avocat sa piarda procese.

Scrie un comentariu

stiri si ziare