Tânăr din Petroşani prins la furat într-un centru comercial

24 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Un tânăr de 23 de ani, din Petroşani, a fost prins de agenţii de pază când fura din centrul comercial. A făcut pe nevinovatul când a fost luat la întrebări şi chiar a crezut că poate scăpa până să vină poliţia.

Acesta a dat o raită prin magazinele din centrul comercial din Târgu Jiu, a furat dintr-unul un rucsac în care să bage bunurile pe care a pus ochii. Aşa că a îndesat în rucsac diverse articole în valoare de aproape 300 de lei, pe care le-a furat din magazinele ”vizitate” în Shopping City Târgu Jiu. A dat să plece, însă a fost oprit de agenţii de pază ai centrului şi luat la întrebări. Tânărul a făcut pe nevinovatul şi chiar s-a arătat jignit de întrebările paznicilor, dar n-a mai apucat să-şi joace rolul de om cinstit. Agenţii l-au pus din două mişcări la podea chiar sub privirile clienţilor şi l-au ţinut aşa până au ajuns poliţiştii. Bunurile au fost recuperate şi predate magazinelor, iar tânărul din Petroşani dus la audieri, la Poliţia Târgu Jiu. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru furt calificat.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tâlhărie comisă de trei copii

Luni, în jurul orei 11:20, Poliţia municipiului Hunedoara a fost sesizată de către o femeie din oraş că soţul ei,...

Lucrări la infrastructura comunei Băcia

În comuna Băcia, continuă investiţiile în infrastructură. Astfel, în satul Tâmpa sunt derulate lucrările de reabilitare a trotuarelor şi montarea...

Râu de Mori: există suficient lemn de foc pentru populaţie

Conducerea comunei Râu de Mori şi-a îndeplinit sarcina de a gestiona necesarul de lemn de foc pe care urmează să-l...

Închide