Adolescentul care şi-a violat sora rămâne după gratii

24 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Minorul de 16 ani, din Vulcan, cu probleme grave de comportament, nu poate fi cercetat pentru fapta comisă sub o măsură mai puţin restrictivă. Astfel, magistraţii Judecătoriei Petroşani i-au prelungit, zilele trecute, arestul preventiv. Adolescentul şi-a violat surioara în vârstă de 10 ani.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani le-au arătat judecătorilor pericolul social pe care-l prezintă tânărul de 16 ani, astfel că magistraţii au decis să-i prelungească măsura arestării preventive până la finele lunii octombrie. Minorul a contestat decizia prin intermediul avocatului din oficiu, iar acţiunea sa va fi soluţionată de Tribunalul Hunedoara. Adrian Ştefan T. este învinuit că şi-a obligat o soră în vârstă de 10 ani să întreţină raporturi sexuale anale cu el, după ce mama lor a plecat de acasă până în oraş. Adolescentul a tras-o pe copilă într-o anexă gospodărească şi a abuzat de ea, au stabilit anchetatorii. Fetiţa şi-a anunţat mama, iar aceasta, de frica tânărului, şi-a chemat o rudă să o însoţească până acasă, acolo de unde a alertat autorităţile. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tânăr din Petroşani prins la furat într-un centru comercial

Un tânăr de 23 de ani, din Petroşani, a fost prins de agenţii de pază când fura din centrul comercial....

Tâlhărie comisă de trei copii

Luni, în jurul orei 11:20, Poliţia municipiului Hunedoara a fost sesizată de către o femeie din oraş că soţul ei,...

Lucrări la infrastructura comunei Băcia

În comuna Băcia, continuă investiţiile în infrastructură. Astfel, în satul Tâmpa sunt derulate lucrările de reabilitare a trotuarelor şi montarea...

Închide