Actualitate

Tânăr din Deva, prins de trei ori la rând de poliţişti conducând băut şi fără permis

Deși mai fusese condamnat tot pentru conducere fără permis, tânărul nu s-a cumințit, ba chiar s-a ambi­țio­nat să le dovedească polițiștilor că
n-au ce-i face. Anul trecut, în luna martie a plecat la plimbare cu autotu­rismul prin centrul Devei, după ce a băut bine și și-a luat iubita cu el.

I-a redus pedeapsa
La câteva zile distanță a fost iarăși prins conducând pe Calea Zarandului, tot băut. În cursul urmăririi penale, tânărul a recunoscut faptele. Le-a spus anchetatorilor că a încercat să obțină un permis de conducere urmând cursurile școlii de șofer în perioada 2017 – 2018, însă a fost declarat res­pins de fiecare dată, după susținerea de trei sau patru ori a probei teoretice. În anul 2020 a reîncercat să dea de permis, dar i-a fost respins dosarul din cauză că avea condamnări pentru co­mi­terea unor infracțiuni la regimul ru­tier. Judecătoria Deva l-a condamnat la mai multe pedepse cu închisoarea, iar după contopirea lor și revocarea altora care erau cu suspendare, tânărul avea de executat o sentință de 5 ani și 7 luni. Teribilistul a făcut apel la sentința Jude­cătoriei Deva iar Curtea de Apel Alba Iulia i-a redus condamnarea la cinci ani de detenție. (M.Gânju)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura