Tânăr arestat preventiv, pentru că şi-a omorât bunica în bătaie

30 martie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Natalia Bumbac

Un petroşănean de 24 de ani care şi-a omorât bunica de 67 de ani în bătaie a fost prins de poliţişti în urma unei razii efectuate în cartierele Aeroport şi Colonie din Petroşani. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost dus ieri de procurori la Tribunalul Hunedoara cu propunere de arestare preventivă.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, procurorul Gina Monica Cibian, tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de lovituri cauzatoare de moarte asupra bunicii materne. Anchetatorii au stabilit că băiatul şi fiul său de un an locuiau în casa bunicii de 67 de ani, pe care tânărul a agresat-o în repetate rânduri. Femeia a mai fost maltratată fizic şi în vara anului trecut de către nepotul său, existând o anchetă în curs în acest caz. În 23 noiembrie 2016, bătrâna a ajuns la Spitalul de Urgenţă Petroşani, după ce a fost bătută crunt, unde a rămas internată, iar în data de 5 decembrie 2016 a decedat pe patul de spital. În baza raportului de necropsie în care s-a stabilit că femeia avea fracturi costale şi numeroase leziuni traumatice şi a declaraţiilor date de martori, anchetatorii l-au pus sub învinuire pe tânărul de 24 de ani. Bătrâna, o femeie firavă de 40 de kilograme, îşi găzduia nepotul şi strănepotul în propria casă, dar îi şi întreţinea din banii ei, tânărul neavând vreun venit. Şi mama copilului de un an cu care agresorul a trăit în concubinaj a fost agresată de acesta, fiind nevoită să plece de acasă.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Contestaţia în anulare a procurorilor DNA în cazul lui Daniel Dan, respinsă

DNA nu a avut câştig de cauză în încercarea de a anula decizia instanţei prin care s-a constatat că abuzul...

Luptă strânsă pentru şefia Ligii A Realsport

Pera BMW, Roşu şi Sporting Brad sunt cele trei echipe cotate cu cele mai mari şanse de a câştiga titlul...

Şoimul Băiţa poate relansa campionatul Ligii a IV-a

Trupa antrenată de Ioan Pisoiu îşi doreşte victoria în derbiul cu liderul clasamentului, Inter Petrila, din etapa a II-a a...

Închide