EvenimentFlash

Tâlharul s-a dat drept poliţist

Livia Botici

Un tânăr de 21 de ani, din Deva, a încercat să vadă cum este să fie în pielea poliţiştilor, dar, din păcate pentru el, viaţa de om al legii a durat doar o zi. Bărbatul s-a dat drept poliţist, a sechestrat un om şi i-a furat toate bunurile, pe care acesta le avea la el.

L-a plimbat cu cătuşele
Toată tărăşenia s-a întâmplat în urmă cu o lună de zile, în cartierul Gojdu din Deva. Într-o noapte, după o raită prin mai multe baruri, bărbatul a observat ieşind dintr-un local, un individ bine turmentat. Probabil, cu gândul să se distreze, Mircea C. (foto stânga) l-a acostat pe individ, prezentându-se ca fiind om al legii. Pentru ca totul să pară cât mai real, tânărul de 21 de ani i-a cerut bărbatului ameţit de băutură să se legitimeze şi, pentru că avea o pereche de cătuşe, identice cu cele ale poliţiei, a încătuşat „infractorul“. În timpul percheziţiei, care se impunea, falsul poliţist i-a confiscat victimei sale telefonul mobil, 13 lei, dar şi actele de identitate, iar mai apoi, potrivit adevăraţilor poliţişti, a plimbat „arestatul“ prin tot oraşul şi, doar după câteva ore l-a eliberat.

Cu antecedente penale
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, falsul lor coleg s-a dovedit a fi un individ cu antecedente penale, care în acest an, a mai comis şi alte ilegalităţi. „Pe lângă infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie, bărbatul mai este suspectat şi pentru alte nelegiuiri. Se pare că acesta este prezumtivul autor al mai multor furturi de calorifere dezafectate, pe care după ce le sustrăgea din scările de bloc, le vindea la fier vechi. De asemenea, el mai este cercetat şi pentru că în noaptea de 2 mai a condus un autoturism, pe drumurile publice, fără a avea permis de conducere. A fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi, ieri, a fost prezentat magistraţilor de la Judecătoria Deva”, a declarat comisarul şef Cristian Horvat, şeful Biroului pentru Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei municipiului Deva. Judecătorii au decis ca falsul poliţist să fie cercetat în stare de libertate, având interdicţia de a părăsi localitatea.

3 comentarii la „Tâlharul s-a dat drept poliţist

  • Individul inca din liceu avea probleme de personalitate si era un fel de superman al liceului. Ceva ii lipseste cu siguranta. Daca nu ma insel, este sau a fost agent de paza la ceva firma.

  • Da’ ce,nu sint atitia politisti care se dau drept tilhari si chiar reusesc ? Trebuie sa existe un echilibru natural pentru supravietuirea „speciilor”.

  • :)):)):))loool:))papagalu de curea=))a fost bodyguard la john’s=))un nimeni=))dati-i bulau la fraer=))

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura