Tâlharul din cimitir a fost condamnat

17 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Bărbatul nu şi-a recunoscut fapta şi a fost condamnat fără acord de recunoaştere la doi ani şi patru luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Totodată, Judecătoria Hunedoara a menţinut măsura arestării preventive dispusă faţă de individ, dat fiind faptul că sentinţa nu este definitivă. Radu-Adrian Matei a scăpat de plata unor daune morale şi materiale, după ce victima sa a renunţat la pretenţii.
Radu-Adrian Matei, de 20 de ani, din Călan, a fost arestat după ce a atacat un bărbat de 70 de ani, din Călan, care mergea să primenească un loc de veci dintr-un cimitir. Individul a profitat de faptul că zona era necirculată, l-a acostat pe bătrân, şi fără să stea pe gânduri, a tăbărât pe el cu pumnii. După ce victima n-a mai opus rezistenţă, a buzunărit-o şi i-a luat cei 120 de lei pe care-i avea. Soluţia pronunţată de Judecătoria Hunedoara poate fi atacată cu apel atât de condamnat, cât şi de victimă, dosarul urmând să fie soluţionat de Curtea de Apel Alba Iulia. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Atras în cursă de contrabandişti

Un bărbat din municipiul Petroşani a fost cercetat penal după ce a fost atras într-o capcană de doi contrabandişti de...

Cupa Micului Atlet

Liceul cu Program Sportiv Cetate Deva anunţă organizarea unui concurs trial pentru tinerii iubitori ai atletismului.

Patru sportive din România în Top 100 WTA

A fost actualizat ieri clasamentul din cadrul WTA, după turneele de tenis de câmp desfăşurate la finalul săptămânii trecute. Irina-Camelia...

Închide