Tâlhărit în Vinerea Mare

18 aprilie 2012 | 2 Comentarii | Publicat in: Eveniment

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Turdaş, a avut ghinionul să fie victima unei tâlhării, tocmai în Vinerea Mare. În cele din urmă, vinovaţii au fost prinşi şi arestaţi.
Bărbatul se afla în zona fostei ferme de hamei din Aurel Vlaicu, când lângă el a oprit un autoturism, din care au coborât doi bărbaţi necunoscuţi. După ce i-au pulverizat în faţă spray lacrimogen, aceştia l-au luat pe om la bătaie, încercând să-i fure banii. Deşi bărbatul a încercat să opună rezistenţă şi a reuşit chiar să-l lovească pe unul dintre agresori, cei doi au pus mâna pe cei 4.000 de lei pe care-i avea omul asupra sa. În urma reclamaţiei celui atacat şi tâlhărit, poliţiştii şi procurorii au reuşit să-i prindă pe tâlhari. Este vorba despre Daniel Moc şi Alexandru Faur, doi deveni în vârstă de 41 şi respectiv, 28 de ani – care au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile. Din banii furaţi, au mai fost recuperaţi doar 2.400 de lei. (C. Ghenea)

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. JustMe spune:

    Gainari….vai de mama lor

  2. Mihaela spune:

    Nu a fost o talharie, iar in momentul in care se va dovedi acest lucru banuiesc ca ziarul mesagerul si domnul ziarist isi vor asuma raspunderea pt denigrarea numelor celor doi mai sus mentionati.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
UDMR, în concubinaj cu USL

Până la această oră, patru politicieni locali şi-au făcut publică, într-un fel sau altul, intenţia de a candida la preşedinţia...

Turism la nivelul Mileniului III

Drama prin care trece azi Hunedoara are o cauză clară şi simplu de demonstrat: ultimii primari care au condus municipiul...

„Barieră” la performanţa vecinilor

Cu o ambiţie ce i-a lipsit în alte meciuri şi un gol marcat în ultimul minut, CFR Simeria i-a „oprit...

Închide