Tâlharii din Lupeni rămân după gratii

10 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Cei doi suspecţi sunt acuzaţi de tâlhărie calificată şi au fost arestaţi preventiv de magistraţii Judecătoriei Petroşani. Aceştia nu s-au mai obosit să conteste arestul preventiv, astfel că îşi vor petrece următoarele 30 de zile după gratii.

Faptele de care sunt acuzaţi cei doi indivizi, unul abia scăpat din închisoare, au avut loc la începutul lunii. Anchetatorii au stabilit că Marian Constantin Bunbaru şi Gabriel Valentin K. au urmărit pas cu pas un lupenean de 37 de ani şi l-au tâlhărit. În momentul în care victima a introdus cheia în uşa apartamentului, a fost lovită din spate în cap şi împinsă în locuinţă. Apoi bărbatul a fost lovit în continuare de către doi tineri care, sub ameninţarea unui cuţit, i-au luat din locuinţă 640 de lei, două telefoane mobile, un televizor şi un sistem audio, precum şi mai multe sticle de băuturi alcoolice. Indivizii sunt suspectaţi şi că ar fi dat mai multe spargeri pe raza municipiului Lupeni, la societăţi comerciale. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sinucidere sau accident?

Criminaliştii din Petroşani împreună cu procurorii şi medicii legişti trebuie să facă lumină în cazul unui petroşănean descoperit decedat pe...

Moarte cumplită pentru un sătean din Toteşti

Omul a fost agăţat de un autoturism şi târât mai mulţi metri. Rănile suferite au fost atât de grave, încât...

Captiv în cabina TIR-ului, în urma unui accident

Şoferul unui TIR, un tânăr de 27 de ani, a suferit mai multe traumatisme şi a ajuns la spitalul judeţean...

Închide