Tâlhari ridicaţi cu mascaţii

27 octombrie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Maximilian Gânju03 talhari

Doi tineri, suspectaţi că au tâlhărit o femeie de 56 de ani, din Hunedoara, au fost prinşi, duminică, de ofiţerii criminalişti din cadrul IPJ Hunedoara, iar anchetatorii aveau suspiciuni că unul dintre cei doi, care locuieşte în municipiul Petroşani, ar fi dosit bunurile furate de la victimă în locuinţa sa ori a unor apropiaţi din Valea Jiului.
Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a dispus efectuarea unei percheziţii la domiciliul suspecţilor, dar şi în alte locuri, iar anchetatorii au ridicat mai multe bunuri. „Au fost reţinute două persoane, doi bărbaţi, suspectaţi de tâlhărie şi complicitate la tâlhărie. Fapta a avut loc pe data de 23 octombrie a.c., iar victima este o femeie. Amândoi, atât complicele, cât şi autorul tâlhăriei, au fost prinşi în municipiul Hunedoara, dar unul dintre ei este din Petroşani şi s-a făcut o percheziţie şi la locuinţa lui”, au declarat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.
Potrivit poliţiştilor, cei doi tâlhari au acostat-o pe femeie pe stradă şi unul dintre ei i-a smuls de pe umăr poşeta în care avea suma de 1.000 de euro, 52 de lei, un telefon mobil, precum şi mai multe documente şi obiecte personale.
Duminică, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara, împreună cu cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Hunedoara, au efectuat cinci percheziţii domiciliare, dintre care două în Hunedoara şi trei în Petroşani. În urma investigaţiilor şi percheziţiilor, au fost depistaţi prezumtivii autori ai tâlhăriei comise în data de 23 octombrie şi a fost recuperată o parte din bunurile furate. Cei doi suspecţi, unul în vârstă de 25 de ani, iar celălalt de 20 de ani, au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Căminul din Hărţăgani intră în renovare

Căminul cultural din satul Hărţăgani, comuna Băiţa, ia drumul modernizării. Asta, după ce ani buni, a beneficiat doar de mici...

Cum se vor distribui alimentele pentru persoanele defavorizate

La fel ca în fiecare an, persoanele defavorizate vor primi alimente de la Uniunea Europeană. Linia de finanţare nu a...

Administraţia din Rapoltu Mare a renunţat la Master Planul judeţean

Satele din Rapoltu Mare nu vor fi alipite proiectului demarat de Apa Prod, care prevede modernizarea cu fonduri europene a...

Închide