Tâlhari arestaţi, după ce au jefuit o femeie de 78 de ani

O femeie în vârstă de 78 de ani, din Aninoasa, care locuia singură, a trăit clipe de groază după ce peste ea au intrat doi indivizi, în miezul nopţii, şi după ce i-au pus un cuţit la gât, i-au cerut toţi banii din casă. 03 arestat
Femeia avea puşi deoparte 400 de lei şi de teamă că tâlharii o vor omorî, le-a dat banii, dar indivizii nu s-au mulţumit cu atât. I-au luat bătrânei şi verigheta de pe deget, dar şi un ceas. Potrivit unor surse din anchetă, tâlhăria a avut loc la finele săptămânii trecute, iar poliţiştii din Aninoasa aveau un cerc de suspecţi. Astfel, aceştia au cerut sprijinul IPJ Hunedoara şi împreună cu procurorul de caz şi mascaţii au descins la suspecţi.
„Au fost efectuate trei percheziţii domiciliare la două persoane suspectate de tâlhărie. Una a avut loc pe raza localităţii Aninoasa şi două pe cea a municipiului Vulcan. Cu această ocazie, au fost descoperite mai multe bunuri despre care se crede că provin din activităţi infracţionale, dar cel mai important, s-a reuşit recuperarea verighetei şi a ceasului furate din casa pensionarei din Aninoasa, tâlhărită de cei doi”, spun surse din rândul anchetatorilor. Cei doi tâlhari au fost arestaţi. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.