Tâlhar ţinut încă o lună în arest preventiv

11 martie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Magistraţii Judecătoriei Petroşani au prelungit măsura arestului preventiv în cazul tânărului care a tâlhărit, în februarie, o pensionară. Suspectul de 18 ani, din Petro­şani, a încercat să-şi imobilizeze vic­tima pentru a o deposeda de bunurile de valoare.
Nicolae-Adrian Furdui este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie şi va rămâne în celula de arest pentru încă 30 de zile. Decizia judecătorilor de la Petroşani a fost că tânărul reprezintă un pericol social şi nu poate fi lăsat în arest la domiciliu, aşa cum ceruse.
Tâlhăria a avut loc în zona de centru a mu­nicipiului Petroşani, ziua în amiaza mare. ”Din cercetările efectuate, poliţiştii au sta­bilit că persoana vătămată se deplasa către intrarea în scara unui bloc situat pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroşani, moment în care din spatele acesteia a venit o persoană necunoscută de care a prins-o cu forţă în braţe. Persoana vătămată a declarat că a început să strige, moment în care tânărul i-a dat drumul şi a fugit, sustrăgându-i, toto­dată, un telefon mobil din buzunarul hainei, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 1.000 de lei”, informa IPJ Hunedoara. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Start la programări pentru vaccinare la Petroşani

După mai bine de 24 de ore de la anunţul că s-a dat startul pentru programări pe plat­forma naţională de...

Prins în timp ce tăia arbori din pădure

Un bărbat depistat de jandarmi că tăia arbori dintr-o pădure din zona co­munei Ribiţa, s-a ales cu o amendă, deoa­re­ce...

Conducerea Complexului Energetic Hunedoara raportează zilnic că… nu dă cărbune pentru Mintia

Adriana Năstase Scandalul privind agentul termic pentru municipiul Deva continuă. Liderul sindical Cristian Iştoc îl acuză pe prefect că minte,...

Închide