Actualitate

Tâlhar prins după ce a atacat un bărbat

Polițiștii anunță că un tânăr din Lupeni a fost reținut pentru 24 de ore de fiind acuzat de tâlhărie. El l-a ata­cat pe un bărbat de 65 de ani, fu­rându-i borseta în care se aflau do­cumente, carduri și telefonul mobil.
„La data de 14 august, în jurul orei 17:30, Poliția municipiului Lupeni a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 65 de ani despre faptul că persoană necu­noscută i-a sustras o borsetă cu mai multe bunuri. Poliţiştii care s-au de­pla­sat la faţa locului au identificat per­soana vătămată, care a relatat faptul că, după ce a plecat spre casă dintr-un local în care a consumat băuturi alco­o­lice, în timp ce se deplasa pe o stradă din Lupeni, a fost împins de un tânăr necunoscut, iar după ce a căzut, i-a fost sustrasă borseta în care se aflau cartea de identitate, un card bancar şi un te­lefon mobil”, a declarat comisarul șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Tâlharul a fost dus în Centrul de Re­ţinere şi Arestare Preventivă Deva şi urmează a fi prezentat magistraților, în ve­derea luării măsurilor legale. (A. Năstase)