Taekwon-do: Medalii pentru sportivii din Petroşani

24 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

În weekendul trecut, sportivii de la CS Ştiinţa Petroşani au participat la ediţia din acest an a Cupei României la Taekwon-do WT cu un lot alcătuit din opt luptători. Competiţia s-a desfăşurat la Botoşani şi a aliniat la start 600 de sportivi de la 32 de cluburi de profil din România.

Sportivii din Valea Jiului, antrenaţi de Claudiu Moldovan, au reuşit să urce pe podiumul de premiere la mai multe categorii. Astfel, Alexandra Rache şi Roxana Ionescu au cucerit fiecare câte două medalii de aur, la juniori şi seniori. Alte rezultate: Elena Gâtlan, medalie de aur cadeţi; Daniel Gheorghiţă, medalie de aur la juniori; Vanesa Poroşnicu – medalie de argint la copii. De menţionat că Tania Rache, care a cucerit două medalii de aur, una la cadeţi şi una la juniori, a reuşit să obţină şi titlurile de cel mai bun sportiv al competiţiei la cele două categorii de vârstă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Interviu cu Nicolae Forminte, antrenorul coordonator al lotului feminin de gimnastică al României. “Încerc, cu disperare, să nu pierdem această şansă de a participa cu echipa la Jocurile Olimpice”

Peste 500 de sportivi reprezentând 72 de naţiuni se află la Doha, unde astăzi vor debuta întrecerile celei de a...

Anunţ finanţe, 24.10.2018

Jandarmii montani au cucerit Parângul

Echipa Jandarmeriei Române a ajuns pe Vârful Parângul Mare în cadrul proiectului montan „O echipă. Un steag. Un ideal“. Proiectul...

Închide