Sport

TAEKWON DO ITF. Sportivii de la Lupii Deva au „spart” totul la Sibiu

Recent, la Sibiu, a fost organizată o nouă competiție de taekwon-do ITF pentru copii și juniori. Cei de la AS Lupii Deva au reușit, din nou, să se evidențieze și au urcat pe podiumul de premiere la mai multe categorii de vârstă.

I se spune …Bruce Lee
Au fost trei probe la care au evoluat în această competiție: tull, spargeri forță și speed kick. Iată rezultatele obținute de sportivii deveni:
Mario Procopiuc a ocupat locul I în probele de tull spargeți forță și speed kick, iar Geanina Procopiuc s-a clasat pe primul loc la tull și spargeți forță și pe locul III în proba de speed kick.
Maia Paraoan Maia a fost cea mai bună la probele de spargeți forță și Speed kick, iar Anastasia Stanciu a câștigat locul I la tull și a urcat pe locul III la speed kick.
Timea Topor a ocupat locul I la tull, locul IIIl la spargeri forță, locul III la speed kick. Antonia Popa a fost cea care a urcat pe podiumul de premiere pe primul loc la speed kick și pe locul III la spargeri forță.
Andrei Minoiu s-a clasat pe primul loc la spargeți forță și pe locul III la speed kick. Ailyn Fântâna a fost pe primul loc la speed kick și pe locul III la spargeri forță.
Tânărul Vlad Olosutean, poreclit Bruce Lee, a fost cel mai bun la spar­geri forță și s-a clasat pe locul III în pro­ba de speed kick, iar Denis Șoman a fost pe primul loc la tull și pe locul III în proba de speed kick. Colega lor, Fenjia Elekes a ocupat locul secund la speed kick și la spargeri forță, la fel ca și Darius Dumitru, care a fost al doilea la tull și la spargeri forță.
Alți sportivi de la clubul devean au evoluat la aceste întreceri și au reușit să urce pe podiumul de premiere, având evoluții bune în concurs. Robert Caceu s-a clasat pe locul II la spargeri forță și pe locul III la speed kick, ca și colegii lui Dragoș Oprișan Adelina Koronka în timp ce Rareș Koronka s-a clasat pe locul secund în proba de speed kick, pe locul III spargeri forță și la tull.
În fine, Antoniu Popa a terminat con­cursul pe locul III în proba de speed kick și la tull pe locul III, Larisa Căpitănescu pe locul III la tull și la spargeri, la fel Alexandru Căpitănescu, iar Bianca Ciobanu a fost a treia în proba de spargeri forță.
Sportivii deveni sunt antrenați de un grup de tehnicieni coordonați de Mihai Bumbu.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura