Taekwon-do. Dublu succes pentru Pantera Neagră Petroşani

În perioada 17-22 august s-a desfăşurat stagiul tehnic de Taekwon-do ITF organizat de către Federaţia Română de Taekwon-do ITF, la Constanţa, în Staţiunea Mamaia, cu participarea sportivilor şi tehnicienilor de la cluburile sportive afiliate la această federaţie, care sunt angrenaţi în marea performanţă.
Comisia tehnică alcătuită din master Alexandru Mureşan (centura neagră VII dan), Marius Ionicescu (V dan) şi Alin Lăzurcă (V dan), supervizaţi de preşedintele federaţiei, hu­nedoreanul Cosmin Oprescu, a analizat cu mare atenţie progresele făcute de cei prezenţi la stagiu şi la final au acordat promovările în grad.
La acest stagiu, clubul Pantera Neagră Petroşani a parti­cipat cu un număr de cinci sportivi, pregătiţi de Ionuţ Lascău, un antrenor extrem de ambiţios care s-a declarat foarte mulţumit de modul în care s-au prezentat elevii săi la acest examen. Menţionăm că la finalul stagiului de la Mamaia tânăra Anemona Nagy a obţinut centura neagră 1 dan iar antrenorul clubului din Valea Jiului, Ionuţ Lascău, a obţinut centura neagră cu 3 dani, pentru care merită felicitări.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.