Taekwon-do. Antrenament on-line la Pantera Neagră Petroşani

22 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Sportivii de la Clubul Sportiv Pantera Neagră din Petroşani sunt foarte cuminţi şi ordonaţi şi ascultă întocmai sfatul antrenorului lor, Ionuţ Lascău. Sensei a pregătit un proiect de antrenament on line, pe care sportivii îl parcurg fără probleme, dar în paralel cu antrenamentele ei sunt implicaţi şi în treburile casnice.

„Dacă sălile de sport s-au închis, pentru o perioadă nedefinită de timp, o parte dintre sportivii noştri continuă să se pregătească acasă pe această perioadă. Felicitări lor, cât şi părinţilor pentru implicarea şi susţinerea noastră chiar şi în aceste condiţii. Sunt mândru de ei“, a transmis antrenorul Ionuţ Lascău.
Ionuţ Lascău, membru marcant al Federaţiei Române de taekwon-do, ITF speră ca odată reluate competiţiile sportive din România, să poată participa cu sportivii săi la întrecerile naţionale şi apoi internaţionale, acolo unde, de fiecare dată, luptătorii din Valea Jiului au obţinut rezultate deosebite.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Câţi pacienţi cu noul virus sunt la spitalul din Deva

În ultimele 24 de ore, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva au fost internaţi 13 pacienţi confirmaţi cu COVID-19....

Meciurile din campionatul de handbal se vor relua din 31 mai

Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal s-a reunit într-o videoconferinţă pentru a lua o decizie în privinţa sezonului...

Trimişi în judecată după ce au tâlhărit o bătrânică

Trei tineri din Lupeni au fost trimişi în judecată pentru că au tâlhărit o pensionară de 75 de ani, din...

Închide