Tabere de vară pentru elevii săraci din Orăştie

13 iulie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

În perioada 13–19 iulie, un număr de 17 copii din municipiul Orăştie va participa la două tabere de vară, pe litoralul românesc. Una dintre ele este destinată elevilor care prezintă cazuri sociale.

Astfel, 12 copii din Orăştie beneficiari ai Serviciului Public de Asistenţă Socială (SPAS) Orăştie, sau micuţi proveniţi din familii de rromi, care realizează venituri minime sau nu au nici un fel de venit, se vor bucura de frumuseţea plajei de la Costineşti. Aceştia sunt elevi din ciclurile de învăţământ primar şi gimnazial (clasele III – VII) şi învaţă la Şcoala Generală „Dr. Aurel Vlad” din Orăştie. Ei vor fi însoţiţi de un responsabil din cadrul SPAS Orăştie şi vor beneficia de cazare şi masă pe perioada taberei. A doua tabără, programată pentru acelaşi interval de timp, se va desfăşura în staţiunea Eforie Nord, beneficiari fiind cinci copii cu handicap grav şi accentuat, fiecare dintre aceştia având câte un însoţitor pe perioada vacanţei la mare. Taberele se efectuează printr-un program al Direcţiei Judeţene de Tineret Hunedoara. (A. Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Invazie de jucători la teste

Ionel Augustin, noul antrenor al echipei Minerul Lupeni, a testat, la finalul săptămânii, un număr de 23 de jucători, veniţi...

Şi minori, şi hoţi

În doar o singură zi, trei copii, cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, au fost prinşi de oamenii...

Locurile de muncă part-time, tot mai căutate de hunedoreni!

Hunedorenii nu stau degeaba, în timp ce situaţia economică şi financiară din ţară merge din ce în ce mai rău,...

Închide