S-a trezit că pică stâlpul peste el

13 iulie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Livia Botici

Ieri, un bărbat de 39 de ani, din comuna Certeju de Sus, s-a trezit, în mijlocul unei treceri de pietoni, din Deva, cu un stâlp metalic căzut peste el. Colosul a fost dislocat de şoferul unui autotractor, care l-a „agăţat” cu utilajul pe care îl transporta.

În stare gravă la Chirurgie
Ieri, în jurul orei 12, Mircea Toma tocmai ajunsese în Deva, împreună cu soţia sa. În momentul în care aceştia traversau pe trecerea de pietoni, de lângă magazinul Penny Market, de pe Calea Zarandului, s-a auzit o bufnitură puternică, iar la câteva secunde după aceea, bărbatul se afla sub un stâlp, iar soţia sa era în mijlocul drumului, leşinată. Potrivit poliţiştilor, Cristian Topor, din comuna Şoimuş, şoferul unui autotractor, din cauză că era încărcat cu un buldozer a cărui lamă era ieşită în părţile laterale ale semiremorcii, a „agăţat” cu partea dreaptă stâlpul metalic de susţinere a conductei de termoficare, ce se afla amplasat pe scuarul care desparte cele două sensuri de mers. „Îmi pare extrem de rău, nu am observat că utilajul este pus strâmb. Nu ştiu ce să mai zic, eu m-am încadrat corect pe drum”, ne-a declarat şoferul Cristian Topor. În urma accidentului, Mircea Toma, bărbatul peste care a picat stâlpul, a fost internat la Secţia Chirurgie a Spitalului din Deva, întrucât a suferit multiple fracturi ale membrelor, leziuni la nivelul capului, dar şi fracturi ale toracelui. Din cauza sperieturii, soţia lui a leşinat în mijlocul drumului, dar se află în afara oricărui pericol. Pe numele şoferului care a acroşat stâlpul, oamenii legii au întocmit dosar de cercetare penală, pentru vătămare corporală din culpă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Invazie de jucători la teste

Ionel Augustin, noul antrenor al echipei Minerul Lupeni, a testat, la finalul săptămânii, un număr de 23 de jucători, veniţi...

Şi minori, şi hoţi

În doar o singură zi, trei copii, cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, au fost prinşi de oamenii...

Locurile de muncă part-time, tot mai căutate de hunedoreni!

Hunedorenii nu stau degeaba, în timp ce situaţia economică şi financiară din ţară merge din ce în ce mai rău,...

Închide