Afaceri

SUV-ul Dacia va fi cel mai ieftin de pe piatã

04 dacia

SUV-ul Dacia, al şaselea model din programul Logan, se va numi Duster şi ar putea avea o versiune de şapte locuri, mai lungă cu 20 de centimetri faţă de modelul de bază, denumit Kanjara.

 

SUV-ul are la bază platforma tehnică a modelului Nissan Qasqai, care este disponibil în două versiuni, cu cinci şi, respectiv, şapte locuri.
SUV-ul Dacia ar putea fi comercializat sub numele de Kanjara. Maşina ar urma să fie cel mai ieftin SUV cu şapte locuri de pe piaţă, având un preţ de circa 18.000 de euro, potrivit automobile-magazine.fr.

Lansarea, doar la anul
Oficialii Dacia-Renault nu au dezvăluit detalii despre SUV, al şaselea model din programul Logan, singurul element anunţat oficial, fiind perioada lansării, respectiv în prima parte a anului viitor. Dacia vrea să prezinte modelul SUV la Salonul Auto de la Frankfurt, din luna septembrie, potrivit declaraţiilor preşedintelui Consiliului de Administraţie al Dacia, Jacques Chauvet, citat de cotidianul francez La Tribune, la sfârşitul lunii iunie. Cu toate acestea, alţi oficiali ai Dacia-Renault au lăsat să se înţeleagă că maşina nu va fi expusă la Frankfurt şi au refuzat să comenteze asupra veridicităţii unor fotografii apărute pe Internet la începutul lunii iulie, care păreau să dezvăluie varianta de producţie a SUV-ului. „Va trebui să mai aşteptaţi încă nouă luni (până va fi prezentată maşina – n.r.)“, a afirmat un oficial Dacia. „Este o maşină foarte frumoasă (SUV-ul), sper să fie mult mai frumoasă decât aceasta (din fotografii – n.r.)“, a spus un alt reprezentant al constructorului auto.

One thought on “SUV-ul Dacia va fi cel mai ieftin de pe piatã

  • Incearca sa profite si ei la maxim de expozitiile astea. Si bine fac.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura