SUV-ul Dacia va fi cel mai ieftin de pe piatã

22 iulie 2009 | 1 Comentariu | Publicat in: Afaceri

04 dacia

SUV-ul Dacia, al şaselea model din programul Logan, se va numi Duster şi ar putea avea o versiune de şapte locuri, mai lungă cu 20 de centimetri faţă de modelul de bază, denumit Kanjara.

 

SUV-ul are la bază platforma tehnică a modelului Nissan Qasqai, care este disponibil în două versiuni, cu cinci şi, respectiv, şapte locuri.
SUV-ul Dacia ar putea fi comercializat sub numele de Kanjara. Maşina ar urma să fie cel mai ieftin SUV cu şapte locuri de pe piaţă, având un preţ de circa 18.000 de euro, potrivit automobile-magazine.fr.

Lansarea, doar la anul
Oficialii Dacia-Renault nu au dezvăluit detalii despre SUV, al şaselea model din programul Logan, singurul element anunţat oficial, fiind perioada lansării, respectiv în prima parte a anului viitor. Dacia vrea să prezinte modelul SUV la Salonul Auto de la Frankfurt, din luna septembrie, potrivit declaraţiilor preşedintelui Consiliului de Administraţie al Dacia, Jacques Chauvet, citat de cotidianul francez La Tribune, la sfârşitul lunii iunie. Cu toate acestea, alţi oficiali ai Dacia-Renault au lăsat să se înţeleagă că maşina nu va fi expusă la Frankfurt şi au refuzat să comenteze asupra veridicităţii unor fotografii apărute pe Internet la începutul lunii iulie, care păreau să dezvăluie varianta de producţie a SUV-ului. „Va trebui să mai aşteptaţi încă nouă luni (până va fi prezentată maşina – n.r.)“, a afirmat un oficial Dacia. „Este o maşină foarte frumoasă (SUV-ul), sper să fie mult mai frumoasă decât aceasta (din fotografii – n.r.)“, a spus un alt reprezentant al constructorului auto.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. George spune:

    Incearca sa profite si ei la maxim de expozitiile astea. Si bine fac.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prime de vacanţă de peste 2 milioane de euro

Dacia acordă în acest an prime de vacanţă în valoare de 610 lei, pentru fiecare dintre cei aproximativ 14.000 de...

Bulina albă

Damian Diniş, primarul comunei Băiţa

Bulina neagră

Ioan Grecu, primarul comunei Boşorod

Închide