www.mesagerulhunedorean.ro

Sute de unelte electrice ridicate de poliţişti

Oana Mihnea Bunuri furate 2

Sute de aparate de sudură, drujbe, picamere, dar şi aproape 200 de maşini de găurit şi alte unelte electrice au fost ridicate de către poliţişti, în urma unor percheziţii efectuate în municipiile Deva şi Mediaş. Valoarea acestor bunuri depăşeşte 100.000 de euro, susţin poliţiştii de la IPJ Hunedoara.
Oamenii legii au suspiciuni că sculele ar putea proveni din diferite infracţiuni. Au fost efectuate 11 percheziţii în Deva şi Mediaş, posesorii bunurilor identificate fiind în imposibilitatea de a prezenta documente din care să rezulte de unde le-au cumpărat. „Valoarea bunurilor ridicate în vederea continuării cercetărilor depăşeşte 100.000 euro. Printre bunurile  ridicate sunt: 35 de aparate de sudură şi generatoare de curent, 74 de picamere, aparate tăiat beton, maiuri compactoare, plăci şi pikon-uri, 76 de polizoare şi motocoase, 191 de maşini de găurit, filetat, 29 drujbe, 37 truse scule şi aparatură diversă, diverse alte scule electrice şi aparatură electronică”, se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.
În municipiul Mediaş, spaţiile unde au fost efectuate percheziţiile aparţin aceleiaşi persoane, un bărbat de 37 de ani. Conform reprezentanţilor IPJ Hunedoara, din locuinţa acestuia, care nu apare în evidenţe ca posesor de permis de armă, a fost ridicat un pistol cu gaz cu două cartuşe de calibru 9 mm şi accesorii. Astfel, bărbatul s-a ales şi cu o acuzaţie de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Deocamdată, nu a fost reţinută nici o persoană, însă cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.