Sute de sportivi vor fi testaţi pentru Covid-19

6 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Aproximativ 700 de sportivi vor fi testaţi pentru Covid-19 înainte de reluarea antrenamentelor în cadrul cantonamentelor care vor fi efectuate după 15 mai, a afirmat ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe.

Cei 200 de sportivi din cadrul loturilor olimpice vor intra în cantonament la bazele de pregătire de la Snagov şi Izvorani.
Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii au emis un protocol cu recomandări pentru reluarea antrenamentelor sportivilor de performanţă după încheierea stării de urgenţă decretate ca urmare a pandemiei de coronavirus.
Nici unul dintre loturile naţionale şi olimpice ale României nu au mai efectuat pregătiri centralizate de la jumătatea lunii martie, când Ministerul Tineretului şi Sportului a trimis o adresă către toate centrele sportive naţionale prin care cerea sportivilor să evacueze bazele în contextul pandemiei de coronavirus. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Juniorii de la LPS Cetate Deva se antrenează după metode noi

Grupele de juniori de la secţia de fotbal din cadrul LPS Cetate Deva continuă programul de pregătire on line, chiar...

„Magneţi“ prinşi după un furt la fosta Mină Paroşeni

Pe platforma minieră Paroşeni sunt derulate lucrări de demolare, iar hoţii au furat cablurile de cupru şi fierul vechi adunate...

A scăpat de puşcăria din Aiud

Tânărul considerat capul unei grupări de spărgători, destructurată de poliţiştii hunedoreni, a fost plasat în arest la domiciliu. Trei tineri...

Închide