Actualitate

Sute de apeluri la dispeceratul de iarnă al Consiliului Județean

Zeci de utilaje au intervenit în wee­k­end pentru deszăpezirea drumurilor ju­dețene, în urma căderilor masive de zăpadă. Ieri dupa amiază erau pro­bleme la Poienița Voinii, Feregi și Târsa, în sensul că utilajele nu puteau înainta prin zăpadă.

Non stop
Potrivit purtătorului de cuvânt al Con­siliului Județean, Bogdan Hăulică, de vineri seara și până ieri au fost în­re­gistrate peste 250 de apeluri la dispe­ceratul de iarnă al instituției. Oamenii au sunat fie să se intereseze dacă sunt dru­muri județene blocate, fie pentru des­zăpezirea arterelor. Trei operatori au acționat în întreg județul cu zeci de utilaje.
„Utilajele de deszăpezire nu pot ac­țio­na concomitent pe toate drumurile ju­de­țene de aceea am făcut apel la în­țe­legere: prioritate au zonele grav afectate unde accesul auto­sp­e­cialelor de intervenție sau a auto­ve­hi­cu­lelor de aprovizionare este pus în pericol! Consiliul Județean Hunedoara coor­do­nează și monitorizează 24 de ore din 24 activitățile de deszăpezire pe drumurile județene. Toate problemele apărute în trafic pe DRUMURILE JUDEȚENE pot fi semnalate la Dispeceratul de iarnă, telefon 0737 553 971. Începând cu data de 02.02.2023, este asigurată per­ma­nen­ța la sediul Consiliului Județean Hunedoara, la Dispeceratul permanent pentru monitori­za­rea și coordonarea Programului de inter­ven­ție în vederea prevenirii și combaterii înzăpezirii și po­leiului pe drumurile aflate în adminis­tra­rea CJ Hunedoara. Dispecerii vor asi­gura serviciul 24 de ore din 24, conform programării pe luna februarie”, anunță CJ Hunedoara. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura