Sute de amenzi şi dosare penale pentru şoferii indisciplinaţi

Peste 240 de şoferi şi 46 de pietoni au fost sancţionaţi de poliţiştii rutieri de la IPJ Hunedoara pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice. Alţi cinci şoferi s-au ales cu dosare penale pentru infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Mai concret, şapte sancţiuni au fost date şoferilor care nu au acordat prioritate pietonilor care traversau prin locuri special amenajate şi semnalizate corespunzător. Alte 235 de amenzi au fost aplicate vitezomanilor, iar în 13 situaţii le-au fost reţinute permisele de conducere, pentru depăşirea vitezei legale cu mai mult de 50 de kilometri pe oră. De asemenea, pentru alte abateri au fost reţinute 59 de permise de conducere şi au fost retrase nouă certificate de înmatriculare.
Poliţiştii rutieri de la IPJ Hunedoara au dispus aceste măsuri în perioada 13 – 19 noiembrie, în cadrul unor acţiuni tematice de creştere a gradului de disciplină rutieră şi reducerea evenimentelor neplăcute pe şoselele din judeţ. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
PNL susţine investiţiile, dar nu şi tunurile imobiliare la Hunedoara

În calitate de preşedinte al Organizaţiei PNL din municipiul Hunedoara, doresc să-i informez pe cetăţeni că reprezentanţii liberalilor hunedoreni în

Mesajul liberalilor din Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului

În conferinţa de presă care a avut loc la sediul organizaţiei judeţene a PNL Hunedoara, senatorul Carmen Hărău (foto) a

Două eleve de la Liceul de Arte „Sigismund Toduţă”, premiate la festivaluri muzicale

Două eleve ale Liceului de Arte „Sigismund Toduţă” Deva au îmbo găţit palmaresul instituţiei cu încă două premii.

Închide