Sutã la sutã show la RealSport

Ciprian Marinuţ

Goluri multe, unul marcat chiar de portar din acţiune, răsturnări de scor, un penalti ratat, adrenalină şi câte o eliminare. Aceasta a fost reţeta meciurilor show Anonimii – Quasar (7-5, la pauză 3-3) şi Liverpool-Paloma (4-1, 0-1), disputate duminică în SuperLiga RealSport.

Plus de unitate şi noroc
Quasar a ţinut pasul cu Anonimii până la pauză, când scorul era egal, 3-3, însă a picat în repriza secundă din cauza oboselii şi a erorilor defensive, pierzând cu 5-7. Golgheterul „roş-albaştrilor, Vişan (min. 6), revenit după o suspendare, a deschis scorul, după un un-doi cu Mirea. Anonimii au egalat prin Albu (9), care a pus latul la o lovitură liberă executată de Stancu. Quasar a rămas în inferioritate numerică, după ce Hoancea (14) a văzut roşu, pentru henţ pe linia porţii. Stancu a ratat penaltiul, dar Tabac (16) a adus avantaj Anonimilor, după un contraatac fulger. Cu un om mai puţin în teren, Quasar a egalat (2-2) prin portarul Vezeteu (18), care a prins un şut superb în vinclu, de la mijlocul terenului. Până la pauză, ambele echipe au mai punctat câte o dată, Daju (22) pentru Anonimii şi Vişan (23) pentru Quasar. Stancu (27) şi Părău (28) au adus în premieră avantaj de două goluri, 5-3, pentru Anonimii, imediat după reluare. Quasar a redus diferenţa la 5-4, în urma autogolului lui Albu (28), dar Colesniuc (35 cu noroc) şi Daju (45) au dus scorul la 7-4. Cioroagă a stabilit scorul final la 7-5, în penultimul minut de joc. „Meciul a fost echilibrat, dar noi am fost mai uniţi şi am avut un dram de noroc în plus. Toţi jucătorii noştri au evoluat bine şi au reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatorilor”, a spus Alin Petraş (Ticeru) de la Anonimii. „Am jucat bine, dar am fost trădaţi de greşelile copilăreşti din defensivă. Noi munceam din greu pentru fiecare gol, dar încasam goluri foarte uşor şi asta ne-a măcinat psihic”, a spus Claudiu Mirea de la Quasar.
Revelaţia sezonului, Paloma, şi-a respectat statutul de favorită şi a controlat prima repriză a partidei cu Liverpool. „Albaştrii” au condus la pauză cu 1-0, prin golul marcat de Dărăban (min. 12) şi au avut multe alte ocazii ratate, între care şi o bară (Popescu, min. 4). Ofensiva Palomei a continuat şi în repriza secundă, dar ratările au devenit o boală cronică. Punctul culminant l-a constituit ocazia lui A. Sava (Papi, min. 32), care a trimis în bară de la un metru, deşi avea în faţă poarta goală. Ratările s-au răzbunat şi Hîrceagă a întors scorul la 1-2, cu o dublă reuşită în minutele 34 şi 37. Paloma a replicat furibund, iar printre alte ocazii, Dărăban (44) putea să egaleze, dar portarul cormoranilor, Ştefan, a salvat de pe linia porţii. Conturile s-au încheiat în favoarea lui Liverpool, întrucât D. Sava (48) şi Bodea (49) au retezat speranţele de egalare ale Palomei. Pe final, nervii au cedat în tabăra Palomei şi Oancea (min. 49) a primit al doilea cartonaş galben, pentru injurii, după ce a vociferat şi a aruncat tricoul în faţa arbitrului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.