Susţinere reciprocã între PDL şi UNPR

Carmen Cosman

PDL şi UNPR se vor susţine reciproc la alegerile de anul viitor, asta. mai ales în condiţiile în care noul sistem electoral nu mai prevede două tururi de scrutin pentru alegerea primarilor.
Anunţul privind viitoarea conlucrare politică a fost făcut de Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, care a declarat că, la alegeri, formaţiunea pe care o conduce şi PDL se vor susţine, pentru a nu-şi dilua reciproc voturile. Iar în teritoriu, lucrurile sunt clare, aşa că, la alegerile din 2012, vor avea candidaţi comuni.
Dorin Gligor (foto dreapta), preşedintele PDL Hunedoara, este de părere că ar fi o eroare politică să se meargă pe doi candidaţi diferiţi, pentru că nu se mai poate vorbi despre o susţinere în turul II de scrutin. „Categoric, în condiţiile în care avem o nouă lege electorală, care desemnează câştigătorul dintr-un singur tur de scrutin, nu cred că este indicat să mergem cu doi oameni. Ar fi o eroare politică să mergem cu doi candidaţi separaţi”, a declarat preşedintele PDL Hunedoara.
De asemenea, Mihail Rudeanu (foto stânga), preşedintele filialei judeţene a UNPR, a precizat că în perioada următoare, după ce va fi stabilită data alegerilor, vor avea loc sondaje de opinie pentru a stabili cu ce candidat se va merge în localităţile judeţului Hunedoara. „În localităţile unde noi nu avem şanse şi PDL are, îi susţinem. Dar, acolo unde avem şanse, vom merge cu oamenii noştri. Aceste lucruri le vom regla prin sondaje de opinie, pe care le vom face mai târziu, după ce se va stabili data alegerilor”, a precizat Mihail Rudeanu.

3 comentarii la „Susţinere reciprocã între PDL şi UNPR

  • 1 noiembrie 2011 la 6:57
    Legătură permanentă

    Nene Dorine , sa nu te superi dar cu grupul Rudenilor mergi la sigur pe mana moarta .Popii , raspopitii,traseistii ,incuscritii cu bulibasa Gorjului,vrabia malai viseaza , au fost la manetele consiliului judetean dar nu vor mai ajunge niciodata. Astia-s compromisi definitiv. Dumneata ai avut un trend ascendent formidabil dar acum vedem ca te arunci singur cu capul in jos. Legat cu astia de gat. Pacat.

  • 1 noiembrie 2011 la 8:45
    Legătură permanentă

    Ne pare rau pentru domnul Dorin Gligor de la PDL dar actualal guvern isi bate joc de mineritul Vaii Jiului mai ales olteni lui Condescu infiltrati de el in Ministerul Economiei,se pare ca il vom vota pe Molot (USL).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.