Sport

Suspendări grele în Liga a IV-a

Ciprian Marinuţ

Patru jucători şi antrenorul echipei CS Vulcan au fost puşi la zid de Comisia de Disciplină a A.J.F. Hunedoara, după incidentele de la meciul cu Inter Petrila. Alin Simota (foto), patronul de la Club Jiul, a fost şi el suspendat şase etape, pentru că l-a înjurat pe arbitru la meciul cu Aurul Certej.
 

Pedepse exemplare
Vinovaţii pentru incidentele de la partida Inter Petrila-CS Vulcan (2-1) plătesc cu vârf şi îndesat atitudinea ostilă avută faţă de adversari şi de arbitrul Denis Haidiner (Hunedoara). Jucătorul Viorel Roşian (CS Vulcan) a fost suspendat un an şi amendat cu 1.000 de lei pentru lovirea arbitrului cu palma. Antrenorul Marius Szoradi, tot de la CS Vulcan, va sta pe tuşă şase luni şi va achita la casieria AJF suma de 100 de lei, pentru lovirea cu capul în faţă a unui jucător advers. Alţi doi sportivi eliminaţi de arbitru, Adrian Roşian şi Florin Rus, au fost suspendaţi 12 etape şi amendaţi cu câte 300 de lei pentru scuiparea arbitrului. Cea mai mică pedeapsă, o etapă suspendare şi 25 de lei amendă, a încasat-o Alin Miculescu (CS Vulcan), eliminat de arbitru pentru cumul de cartonaşe galbene. CS Vulcan a fost amendată cu 115 lei, pentru că a avut patru jucători eliminaţi în acest joc.

Legea-i lege pentru toţi
Cea mai cunoscută „victimă” a Comisiei de Disciplină a AJF Hunedoara este însă Alin Simota, patronul de la Club Jiul. Cunoscut pentru intensitatea la care trăieşte meciurile, Simota a fost suspendat şase etape, pentru că a pătruns pe terenul de joc şi i-a adus injurii arbitrului la meciul Club Jiul Petroşani – Aurul Certej (scor 3-0).
Şi alţi „clienţi” ai Comisiei de Disciplină au fost suspendaţi sau amendaţi pe măsura abaterilor comise. Echipa de juniori Aurul Brad a fost sancţionată cu 23 lei penalitate sportivă, pentru că a acumulat şase avertismente în cursul aceluiaşi joc, iar CS Ghelari şi Sargeţia Bretea Română (seniori) vor plăti 40 de lei pentru acumularea a cinci avertismente într-un meci. Două etape suspendare şi o amendă de 20 de lei a încasat şi Claudiu Ghiura, antrenorul secund de la Primavera Deva, care a pătruns pe teren şi a protestat la deciziile arbitrului la meciul CFR Simeria – Primavera Deva (juniori C).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura