Suntem o echipã puternicã

  Sorina Popa

Ieri la amiază, deputatul Laurenţiu Nistor (foto stânga) şi senatorul Dorin Păran (foto dreapta), ambii de la USL, şi-au lansat oficial candidatura, pentru un nou mandat fiecare, în comuna Luncoiu de Jos. Lumea s-a strâns în număr mare la căminul cultural din satul Luncoiu de Sus, iar liderii USL nu s-au lăsat mai prejos, participând la evenimentul politic într-un număr foarte mare.

Medicamente compensate aproape total
Liderul PNL pe judeţ, Mircea Moloţ (foto mijloc), dar şi primarul Devei, care este preşedintele PC Hunedoara, Petru Mărginean, primarul comunei Luncoiu de Jos, Călin Dud, cel din Crişcior, Ovidiu Furdui, cel din Simeria, Emil Rîşteiu, dar şi alţi edili şefi ai social-democraţilor şi directori de structuri deconcentrate au venit să-i sprijine pe cei doi parlamentari în campania electorală.
„În ultimii trei ani şi jumătate, românii au fost minţiţi de guvernele lui Băsescu. A sosit, însă, timpul, să spunem STOP batjocurii şi să ne recăpătăm speranţa. Am distrus şi ultimul bastion politic al lui Băsescu, guvernul condus de Răzvan Ungureanu. Nu este suficient, şi acum, trebuie să fim mai uniţi ca niciodată. Pe 9 decembrie, vom duce a doua luptă pentru oprirea batjocurii portocalii. Guvernul USL a făcut primul pas, acela de a creşte salariile tăiate în 2010. Apoi, a anulat impozitarea pensiilor, iar din decembrie anul acesta, medicamentele vor fi compensate în proporţie de 90 la sută, pentru cei cu salarii sub 1.000 de lei”, le-a spus deputatul Laurenţiu Nistor, care candidează pentru un nou mandat în Colegiul Brad-Valea Mureşului.
La rândul său, senatorul Dorin Păran a declarat la Luncoiu de Sus că „sperăm să se dea bani pentru intabularea terenurilor agricole. Camerele agricole trebuie să funcţioneze şi ele cât mai curând. Sunt convins că USL va câştiga alegerile, deoarece suntem o echipă extrem de puternică şi care pune în centru omul”.

5 comentarii la „Suntem o echipã puternicã

 • 12 noiembrie 2012 la 1:34
  Permalink

  Ce-i mai mari Vrajitori ai tarii, sunt Politicienii ,care ne vrajesc cu vorbele ,sa-i votam ,ne promit multe faceri de bine ,pentru aceste santaje care ne obligati sa va votam ,ar trebui sa aveti o lege a raspunderii cu demisia si cu arestarea voastra vrajitori ce sunteti ,voi cei care nu va respectati promisiunile in campania electorala ,rusine nu aveti ,frica ca o sa fiti pedepsiti nu aveti ,de aceea eu Justitiarul de Hunedoara, va declar politicieni periculosi ai societatii si va incadrez la gazeta de perete a INTERLOPILOR cu LEGITIMATIE de la STAT !

 • 12 noiembrie 2012 la 1:39
  Permalink

  Parca ala din dreapta nu era pe la PDL pana acuma? S-a mutat la USL? Votati-l cu incredere. El v-a taiat salariile. Ce baiat bun… Pacat sa nu-l votam…

 • 12 noiembrie 2012 la 8:52
  Permalink

  Pentru ,, rupa vili” deocamdata votul nu este obligatoriu.

 • 12 noiembrie 2012 la 18:09
  Permalink

  paran – un mare nesimtit – amu linge fundul lui molot, fund pe care acum 2 ani il imjura

 • 13 noiembrie 2012 la 17:25
  Permalink

  Oare toti care citim presa, suntem doar niste idioti si incapabili din opinia lui Nistor Laurentiu?!
  Inainte sa vorbeasca de compensare de 90% la medicamente, sa faca ceva in privinta importarii tutoror medicamentelor…
  Domnule deputat- se compenseaza medicamentele 90%, dar difera pretul in functie de firma producatoare… Mai exista si farmacisti si doctori care cunosc sistemul.
  Lasati discursurile astea numai pt prostime ca Dan Diaconescu, pt manipulare
  Confundati sistemul de sanatate cu biserica in care v-ati pictat?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Capitolul 1704 dintr-o poveste de război, oricare ar fi el

Sâmbătă seara, iubitorii de teatru au avut parte de o reprezentaţie artistică de excepţie, jucată pe scena Teatrului de Artă...

La Beriu, se numără banii şi proiectele

Bugetul Primăriei Beriu nu are suferinţe prea mari în ceea ce priveşte încasările de taxe şi impozite. Chiar dacă nu...

Muncea „la negru” de nouă ani de zile

Inspectorii ITM au efectuat, săptămâna trecută, mai multe controale pe şantierul tronsonului de autostradă Deva – Orăştie, pentru a verifica...

Închide