Costel Avram, numit preşedinte al PNL Petrila

  Maximilian Gânju

Fostul lider al PRM Hunedoara, Costel Avram (foto), dat afară din partid de Corneliu Vadim Tudor în luna septembrie, s-a înscris în PNL. Avram şi-a depus adeziunea zilele trecute la Organizaţia PNL Deva şi deja a primit o însărcinare de la biroul judeţean. Pentru că este din Valea Jiului, Costel Avram a fost numit preşedinte interimar la PNL Petrila şi are misiunea de a se ocupa de partid şi de organizarea alegerilor interne pentru şefia organizaţiei.

„Am spus că voi face politică, nu am putut merge cu Partidul România Mare, dar merg să fac politică cu PNL, partid care prin munca liderilor săi în trecut, a făcut România Mare”, a declarat Avram. Acesta spune că săptămâna viitoare se va întâlni cu membrii organizaţiei de partid din Petrila şi nu crede că vor fi probleme în a-l accepta. „Sarcina mea este să mă ocup de organizarea alegerilor interne, nu văd de ce ar fi probleme”, a mai precizat fostul lider PRM. Costel Avram a anunţat încă de la excluderea din PRM că se va înscrie într-un partid şi a recunoscut că este apropiat de PNL şi de liderul Mircea Moloţ, cu care a colaborat strâns pe perioada cât a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara.

3 comentarii la „Costel Avram, numit preşedinte al PNL Petrila

 • 12 noiembrie 2012 la 12:08
  Permalink

  Don’ Costel !!! Lucreaza „sub acoperire” Are state vechi de la „molotzisti”!!??
  🙂

 • 12 noiembrie 2012 la 16:15
  Permalink

  avrame ,curvistule politic ,deh ,fara tradare nu se poate;te rog ia lectii de la acic ,e doctor in politica;fuck you shit

 • 12 noiembrie 2012 la 16:17
  Permalink

  alic,costelus alic

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare