Sunt nemulţumiţi de sentinţa din dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”: Şi procurorii, şi inculpaţii au făcut apel!

02 plescanMaximilian Gânju

DIICOT a atacat cu apel sentinţa Tribunalului Hunedoara în dosarul de proxenetism „Prostituate pentru VIP-uri”.
Procurorii DIICOT au făcut apel la soluţia Tribunalului Hunedoara care i-a găsit vinovaţi pe cei trei inculpaţi în dosar, pedepsele date fiind cu suspendare. Anchetatorii cer pedepse cu executare la Curtea de Apel Alba Iulia, iar surse demne de încredere susţin că este foarte probabil să asistăm la o răsturnare de situaţie. Totul depinde însă de instanţa de la Alba Iulia. Aceleaşi surse mai susţin că este posibil ca sentinţa primei instanţe să fie întoarsă cu 180 de grade, în cazul celor trei inculpaţi, în baza unor noi probe.
De cealaltă parte, Daniel Ovidiu Pleşcan (foto), unul dintre cei judecaţi în dosar, este nemulţumit de condamnare chiar dacă este cu suspendare şi a făcut şi el apel la sentinţa primei instanţe. Pleşcan, alături de Mihaela Ciociu şi Silviu Praţa au fost condamnaţi la câte trei ani de închisoare cu suspendare, interzicerea unor drepturi şi muncă în folosul comunităţii. Cei trei au fost acuzaţi de procurori de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de minori şi proxenetism în formă continuată. Anchetatorii au mai susţinut că, în perioada iulie-decembrie 2014, membrii grupării ar fi recrutat cinci tinere, dintre care două minore, pe care le-ar fi determinat să practice prostituţia, în mai multe locuri de cazare de pe Valea Jiului.

One thought on “Sunt nemulţumiţi de sentinţa din dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”: Şi procurorii, şi inculpaţii au făcut apel!

  • 10 decembrie 2015 la 17:09
    Permalink

    Frate ii mai pupati mult in dos????nu vreti sa deveniți judecători pentru un singur dosar si pentru o singura zi … sa dati voi sentința. ..poate va invata Diicot câți ani sa le si dați la săraci copii Rusine avem o țară in care articolele de presă sunt de joasă speță cu multe neadevăruri … parerea aruncati-va in jiu ca poate va treziți la realitate înainte de a scrie multe baliverne….

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.