Sugestii fresh de vară – variante lejere de ținute de purtat în vacanță

20 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Publicitate

 

În ultimii ani, moda a devenit din ce in ce mai permisivă, în sensul ca unele dintre cele mai reușite ținute sunt cele care sunt prețioase, dar în acelasi timp extrem de confortabile. Iar acest lucru nu face decât să complimenteze silueta și stilul personal al fiecărei femei, care se va simți mai sigură pe sine într-un outfit care arată și se așază perfect.

Luând în considerare aceste atribute, care ar trebui să caracterizeze fiecare ținută de vară, au fost selectate piesele vestimentare extrem de versatile: rochiile tunica, rochia tip cămașă, rochiile lungi si vaporoase, salopetele.

 Care sunt argumentele pro pentru achiziționarea unei salopete de vară?

Chiar dacă, de cele mai multe ori, hainele se cumpără fără un studiu amanunțit al avantajelor, în cazul unora dintre articolele vestimentare, acestea sunt evidente:

 

  • Confort și feminitate într-o singură piesă vestimentară

Atunci când este ales unul dintre modelele de salopete elegante dama, confortul este asigurat! Desigur că doamnele trebuie să fie atente atunci cand selecteaza salopeta, privind materialele. Astfel, pentru salopetele de vară sunt recomandate următoarele: satin, cașmir, bumbac, mătase sau lurex, conform evenimentului la care se participă.

 Salopetele de vară purtate la evenimentele importante, cu accesorizarea corespunzătoare, conferă o notă de rafinament.

 

  • Diversitate: un model pentru orice siluetă

Comparativ cu alte piese cheie dorite de către pasionatele de modă, salopetele permit purtarea femeilor cu diferite siluete. Fiind firesc ca proporțiile corpului să difere de la o persoană la alta, cele mai avantajoase piese vestimentare sunt acelea care sunt confecționate astfel încât orice femeie să își găsească un model care sa îi complimenteze silueta.

Spre exemplu, pentru persoanele care doresc să mascheze anumite zone sau câteva kilograme în plus, sunt mai potrivite salopetele într-o singură nuanță, cu pliuri în zonele problematice – zona abdomenului, zona pieptului etc.

Gama de salopete vară cuprinde modele diverse, ca lungime, croială și culori, existând un model potrivit pentru fiecare ocazie specială și moment al zilei.

 

  • Versatilitatea purtării

Nu multe rochii prețioase pot fi purtate altundeva decât la evenimente și celebrări pretențioase. Nu este și cazul salopetelor: foarte multe dintre modelele de salopete pot fi purtate pe timpul zilei, într-un context mai lejer, pentru ca seara să poata fi foarte ușor transformate într-o ținută elegantă de club, prin alegerea accesoriilor potrivite.

O garderoba practică nu se referă doar la haine care sunt folosite pentru crearea ținutelor casual, ci se referă și la hainele potrivite pentru apariții ireprosabileîntr-un cadru select.

 

  • Posibilități nelimitate de accesorizare

Odată înțelese regulile de alăturare a elementele vestimentare, orice ținută pare simplu de realizat. Deținerea cunoștințelor de accesorizare completează armonios outfit-ul creat, dar permite și schimbarea aspectului, prin adăugarea unor bijuterii, pantofi sau genți diferite.

 De unde pot fi achiziționate salopetele de vară?

    În zilele prezente, nu mai există nelămuriri privind achiziționarea online a articolelor de îmbrăcăminte, magazinele prezentându-și complet produsele furnizate. Astfel, clientele pot verifica detaliile cu ușurință: dimensiuni, materiale, mărime, preț.

În ceea ce privește condițiile de plată și de livrare de pe Mahoni.ro, clienții sunt avantajați prin posibilitatea achitării online (cu card) sau la livrare (ramburs), prin intermediul firmelor de curierat rapid.

 

 

 

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
DNA le-a respins aberaţiile, iar ei au continuat să reclame

Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi (foto), a fost reclamat în mai multe rânduri la DNA pentru fapte ce pleacă de...

Centrală pe gaz la Mintia, la finalul lui 2023?

Se vorbeşte tot mai mult că Termocentrala Mintia va fi desfiinţată. Însă, se pare că lucrurile nu sunt scăpate de...

Bulina neagră, 21.06.2019

Mihai Andrieşescu, tânăr din Valea Jiului Pentru că judecătorii au decis ca el să rămână în arest preventiv, fiind acuzat...

Închide