Subprefectul USR nu demisionează din funcție

Ieri dimineață, vicepremierul Dan Barna şi miniştrii USR-PLUS Ioana Mi­hăilă, Cătălin Drulă, Claudiu Năsui, Ciprian Teleman și Cristian Ghinea au mers la Guvern pentru a-şi depune de­misiile anunţate cu o seară înainte, a­tunci când Barna a spus că premierul Flo­rin Cîțu „a dinamitat conștient și per­fect responsabil această coaliție”.
Fostul ministru al Transporturilor, Că­tă­lin Drulă, i-a transmis un mesaj extrem de dur prim ministrului Florin Cîțu, numindu-l „iresponsabil” și „premier toxic pentru România”. „Am muncit zi și noapte cu pa­siune. Plec din cauza unui premier ires­pon­sabil și incapabil să înțeleagă ce în­seamnă conducerea unui Guvern. Un pre­mier despre care am spus că este zombie politic și care nu înțelege că este terminat politic”, a spus Cătălin Drulă. „Da, Florine, s-a terminat. Te agăți de putere, dar Ro­mânia nu te mai vrea”, a adăugat fostul ministru, care a precizat că „am venit din pasiune și cu pasiune și am făcut treabă pâ­nă când nu s-a mai putut, din cauza unui șef de Guvern toxic pentru Ro­mânia”.
MESAGERUL HUNEDOREAN a aflat ce a decis subprefectul USR de Hunedoara, Oana Biriș (foto), dacă își dă demisia de onoare în condițiile în care partidul său a ieșit de la guvernare. Din păcate, unii politicieni nu știu ce este demisia de onoa­re, sau nu vor să știe. Biroul de presă al Prefecturii Hu­ne­doara a transmis că Oana Biriș nu de­mi­sionează din funcția de subprefect, pentru că, și aici este partea de râsul cur­cilor, ea dorește ca Alianța de la gu­ver­nare să continue. Probabil că zilele viitoa­re premierul va veni cu hotă­râ­rile de de­mi­tere pentru prefecții și sub­pre­fecții USR-PLUS din țară. (S. Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.