Politica si administratie

Subprefectul Gligor va candida la şefia PDL Hunedoara

Carmen Cosman

În aproximativ două săptămâni, ar putea fi cunoscută data alegerilor din organizaţia judeţeană Hunedoara a PDL. Iniţial, data acestora a fost vehiculată pentru luna martie, dar au existat întârzieri la alegerile din organizaţiile locale din Colegiul 3.

„Să-şi asume şi candidatura la şefia Consiliului Judeţean”
Preşedintele interimar al PDL Hunedoara, Viorel Arion, a declarat că cele două runde de alegeri care au avut loc în Colegiul 3 au adus întârzieri în organizarea de alegeri la nivelul organizaţiilor locale ale PDL: „Noi am rămas puţin în urmă cu alegerile la nivel local, mai ales în Colegiul 3, unde am avut două runde de alegeri: odată cele parlamentare, din 5 decembrie, şi apoi, cele pentru Primăria comunei Baru. M-am întâlnit cu preşedinţii de organizaţii de acolo şi am convenit ca, în cel mai scurt timp, adică două săptămâni, să finalizăm alegerile şi în acest colegiu, iar apoi putem fixa data alegerilor oricând”, a precizat Viorel Arion. El spune că, în prezent, este decis să nu candideze pentru funcţia de preşedinte al PDL Hunedoara şi consideră că viitorul lider al democrat-liberalilor hunedoreni trebuie să-şi asume şi candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara. „Susţin în continuare că, acela care conduce organizaţia trebuie să-şi asume şi candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean. Există două-trei persoane care şi-au exprimat această intenţie şi din rândul lor, cred că ar trebui ales preşedintele organizaţiei. Dar vom avea discuţii în Biroul de Coordonare Judeţean în legătură cu formula pe care vom merge”, a mai spus preşedintele interimar al PDL Hunedoara.
Chiar dacă sunt vehiculate mai multe nume, până la această oră, nu a fost făcut încă un anunţ oficial în ceea ce priveşte candidaturile pentru şefia organizaţiei judeţene a Partidului Democrat Liberal Hunedoara. Se ştie doar că fostul preşedinte, Tiberiu Iacob-Ridzi, nu doreşte să mai candideze, la fel cum şi Viorel Arion a anunţat. Totuşi, subprefectul Dorin Gligor (foto) se pare că va candida la funcţia de preşedinte al PDL Hunedoara şi la şefia Consiliului Judeţean.

5 comentarii la „Subprefectul Gligor va candida la şefia PDL Hunedoara

  • Merita sa fie in conducerea judeteana a PD-L-ului la nivelul judetului Tiberiu Iacob Ridzi este un politician cu bun simt.

  • cred ca este cel mai bun candidat,bine ca au scapat de cretinul de vlad. acuma toata treaba este sa nu se lase cumparat de molot la alegeri,cum afacut si barbu ,care si a luat banu si nu a canditat data trecuta,aruncindul in fata pe vlad care din start nu avea nici o sansa.cine mai stie ce o sa fie

  • @cetatean – cine-i de nadejde? Gligor? De ce si pentru cine?
    Sau te referi la Vladu? Asta se stie ca-i de nadejde!
    Iar Arion… este de nadejde pentru cuplurile de gay, odata cu propunerea lui legislativa.

  • UN OM DE NIMIC, FARA CARACTER SI VOINTA POLITICA.

    ASTA ESTE UN TURNATOR, SI ESTE CUMPARAT DE MOLOT,ESTE OMUL LUI MOLOT.IN NICI UN CAZ PRESEDINTE LA PD-L.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.