Actualitate

Studenta de la Medicină care, în 2009, împreună cu iubitul ei, a ucis şi a tranşat un bărbat, ar putea fi eliberată condiţionat

Studenta la Facultatea de Medicină din Timişoara care a ucis şi a tranşat un bărbat într-un cămin studenţesc, în anul 2009, împreună cu iubitul ei de la acea vreme, Sergiu Florea (n.r.-originar din județul Hunedoara) ar putea fi eliberată con­di­ţio­nat după 13 ani de închisoare. Ea a fost con­damnată la 19 ani şi 8 luni de închi­soare, în urma crimei.

Nu este definitivă
Carmen Bejan, care între timp s-a căsă­torit şi acum poartă numele de Carmen Şatran, se află în Penitenciarul de la Gherla, judeţul Cluj, unde îşi ispăşeşte pedeapsa cu închisoarea în urma crimei.
Judecătoria Gherla, a decis eliberarea con­diţionată a tinerei, însă decizia nu este încă definitivă.
„Soluţia pe scurt: Admite propunerea formulată de Comisia de liberare condiţio­nată din cadrul Penitenciarului Gherla şi în con­secinţă: 1. Dispune liberarea condiţio­nată a persoanei private de libertate Şatran Carmen condamnată la pedeapsa de 19 ani şi 8 luni închisoare prin sentinţa penală nr. 144/2014 a Tribunalului Arad, pe dată ră­mânerii definitive a sentinţei. 2. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, din care, suma de 313 lei reprezentând onorar pentru avo­catul din oficiu, avocat Mureşan Năsălean Flavia se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, Cu drept de con­tes­taţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 14.03.2022”, a decis Judecătoria Gherla, potrivit portalului instanţelor

Copilul a murit
Încarcerată de mai bine de 11 ani în în­chisoare, Carmen Bejan, și-a cunoscut ma­rea dragoste chiar în spatele gratiilor, în per­soana lui Claudiu Șatran, un bărbat care a ispă­șit și el o pedeapsă de trei ani de închi­soare pentru trafic de droguri. Cei doi s-au căsătorit în penitenciar, iar mai apoi au făcut și un copil, în speranța că, astfel, ea va obține ieșirea din penitenciar. Din păcate, bebelușul s-a născut cu malformații și a murit la câteva zile de la naștere.
O perioadă, studenta criminală a trecut printr-o depresie cruntă și, deși a reușit să își revină, ea nu a mai fost niciodată la fel. Toate aceste necazuri s-au răsfrânt și asupra ma­ria­jului său, care acum pare a fi pe sfârșite. Cel puțin asta susțin apropiați ai lui Carmen Bejan, care sunt siguri că tânăra o să divor­țeze cât de curând.
Motivul ar fi infidelitatea soțului care, deși a jurat că o va aștepta până iese din închi­soare, s-ar fi săturat să fie tot timpul singur și și-a încercat norocul cu o altă femeie. Do­vadă că informațiile sunt adevărate constă în faptul că aceasta a cerut, de curând, trans­ferul de la penitenciarul la Arad la pe­ni­tenciarul Gherla, motivând că vrea să fie cât mai departe de soț și de mormântul copilului lor.
După transfer, Carmen i-a dat în judecată pe reprezentanții penitenciarului Gherla, acu­zând faptul că nu are condiții decente de detenție. În motivare, ea susține că a găsit în penitenciar condiții care nu sunt compatibile cu viața pentru o o ființă.
În 2009, Carmen Bejan l-a ucis şi tranşat pe Trifu Schrott, un bărbat cu care urma să întreţină relaţii sexuale, contra unei sume de bani, într-un cămin studenţesc al Facultăţii de Medicină din Timişoara. Bejan a fost aju­tată de prietenul ei de atunci, Sergiu Florea. Împreună, cei doi au cumpărat un gea­man­tan în care au băgat trupul bărbatului ucis şi urma să îl arunce. Geamantanul a fost pus în portbagajul unei maşini cu care urma să fie transportat, acolo fiind găsit de poliţişti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.