Politica si administratie

Străzile din Uroi, cuprinse în planurile Primăriei Simeria

05 Emil RisteiuOana Mihnea

După alte investiţii importante în oraşul Simeria, în viitorul apropiat va veni şi rândul locuitorilor din Uroi, sat aparţinător, să se bucure de refacerea căilor de acces.
Primarul Emil Rîşteiu (foto) doreşte să continue seria lucrărilor de reabilitare şi în localităţile aparţinătoare. Întrucât, cei care locuiesc pe străzile laterale din Uroi au fost nevoiţi să circule pe drumuri de piatră, administraţia locală a gândit un proiect de reabilitare care să transforme căile de acces în unele moderne.
„Avem în plan să asfaltăm toate cele cinci străzi laterale din Uroi, în afară de drumul principal, care aparţine Consiliului Judeţean şi doar ei pot să se ocupe de reabilitarea lui. În total sunt aproximativ 1,8 kilometri, dar este extrem de necesar să intervenim pentru a putea circula cetăţenii în condiţii normale. În momentul în care Consiliul Judeţean va reface drumul principal, atunci vom putea să punem rigole şi să refacem şi trotuarele în zona respectivă“, a declarat Emil Rîşteiu, primarul Simeriei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura