FlashPolitica si administratie

PSD Hunedoara decide vineri pe cine susţine la şefia partidului

05-nistorSocial democraţii hunedoreni vor decide la sfârşitul acestei săptămâni pe care dintre candidaţii de la preşedinţia partidului îl vor susţine la Congresul din 11 octombrie.
„Deocamdată nu s-a hotărât în interiorul organizaţiei pe care dintre candidaţi îl vom susţine la preşedinţia partidului. Vineri, 25 septembrie, vom avea şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al PSD Hunedoara, unde vom lua o hotărâre în acest sens”, a afirmat deputatul Laurenţiu Nistor (foto), preşedintele PSD Hunedoara. Acesta a adăugat că din discuţiile cu alţi colegi, cele mai multe şanse pentru ocuparea primei funcţii în partid o are Liviu Dragnea, preşedintele interimar al PSD.
Potrivit presei centrale, până ieri, şi-au anunţat deja clar intenţia de a candida la şefia PSD în 11 octombrie, senatorii Daniel Savu şi Şerban Nicolae, precum şi primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă. Cel care deţine în acest moment prima funcţie în partid, Liviu Dragnea, a declarat că încă nu s-a hotărât dacă va candida sau nu. (N.Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura