Străzi refăcute după introducerea canalizării

04 drumuri refacuteMaximilian Gânju

Mai multe străzi din zona de nord a municipiului Petroşani, care au fost sparte pentru introducerea reţelelor de apă şi canal, au fost refăcute de către firma angajată în cadrul proiectului derulat de regia de apă.
O singură stradă din Petroşani a rămas nerefăcută şi nu se ştie când locuitorii acesteia vor putea să se întoarcă la civilizaţie, din cauza litigiului cu fostul prefect al judeţului, Aurelian Serafinceanu, care a obţinut o decizie de oprire a lucrărilor. În schimb, calvarul locuitorilor de pe străzile din zona de nord a municipiului Petroşani, cum ar fi 1 Mai, Poienilor, Uzinei, Pomilor etc, a luat sfârşit după ce firma angajată de Apa Serv Valea Jiului să introducă reţeaua de apă şi canalizare a prins o perioadă cu timp bun şi a refăcut zonele unde în toamnă a executat lucrări.
Potrivit reprezentanţilor Apa Serv Valea Jiului, societatea în cauză nu a putut trece la pietruirea şi asfaltarea străzilor imediat după ce a încheiat lucrările de introducere a conductelor de canalizare, pentru că, în conformitate cu proiectul, terenul trebuia lăsat o perioadă de timp pentru a se „aşeza”. „Străzile au fost pietruite, iar locuitorii acestora au scăpat de problema noroiului. Accesul auto se putea face şi înainte, mai greu, dar se putea ajunge cu autovehiculele. S-a refăcut şi porţiunea din DN 66, marginea drumului pe unde s-a introdus conducta de canalizare. Când se va încălzi vremea şi vor fi pornite şi staţiile de asfalt de către drumari, în zonele unde firma executantă a găsit asfaltat se va turna la loc covor asfaltic”, au precizat reprezentanţii beneficiarului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare