Actualitate

Ștrandul Municipal din Deva s-a redeschis!

Ștrandul municipal din Deva a fost închis, după ce au fost constatate acolo mai multe neconformități. Edilul șef al Devei a anunțat ieri, că ștrandul a fost redeschis.
„Marți, 25 iulie 2023, în urma unor sesizări, au fost efectuate controale în Ștrandul Municipal Deva, de către Direcția de Sănătate Publică Hunedoara și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Hunedoara. Ștrandul a fost închis temporar de către ANPC pentru remedierea unor neconformități. Serviciul Baze de Agrement care administrează ștrandul a remediat deja ieri, o parte dintre neconformitățile cons­ta­tate de echipele mixte de control și anume: un duș defect a fost înlocuit, s-au refăcut da­lele de ciment pe pat de nisip, o scurgere de la dușurile de copii a fost ridicată la nivel cu solul, s-au înlocuit coșurile de gunoi din grupurile sanitare cu coșuri noi cu capac, 26 de șezlonguri care prezentau mici crăpături au fost propuse pentru casare și scoase din zona de agrement, s-a înlocuit zona de mochetă degradată cu mochetă nouă, s-au rezugrăvit și reigienizat cabinele de schimb de la vestiare, s-au revopsit rigolele de acces în bazinul mare.
Ștrandul este funcțional cu bazinele mici (de copii). În termenul acordat de instituțiile de control vor fi refăcute și neconformitățile constate la bazinul mare și cel mijlociu. Astăzi, intrarea în Ștrandul Municipal Deva este gratuită”, a spus Florin Oancea, pri­marul municipiului Deva.