ActualitatePolitica si administratie

Natalia Intotero, primele zile la minister

Ministrul Natalia Intotero (foto) a în­ce­put în forță munca la noul job. În primul rând, aceasta a vrut să știe ce colegi are și cu cine va munci aici.
„În primele zile la Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse, am vrut să îmi cunosc cât mai mulți dintre colegi și să mă familiarizez cu spațiul de lucru. Există tendința ca instituțiile publice centrale să fie percepute ca entități gri și reci, ceea ce este greșit. Instituțiile, ca orice companie sau organizație, sunt formate din oameni. Oameni de toate vârstele, oameni cu familii, cu hobby-uri, cu probleme, ca oricare dintre noi. Desigur, fiind în serviciul public, lucrând direct pentru cetățeni, există o responsa­bilitate mai mare, iar acesta este elementul care diferențiază personalul dintr-o institu­ție publică de orice altă organizație.
Deja am început să lucrez cu colegii din minis­ter și cei din instituțiile care se află sub coordonarea noastră. Ne vom da silința să ne ridicăm la nivelul așteptărilor”, a spus mi­nis­trul și deputatul PSD Natalia Intotero. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura