Stop vânzării de bilete la meciul CS Hunedoara-FCSB!

Clubul Sportiv Hunedoara a decis ieri oprirea vânzărilor de bilete la meciul dintre CS Hu­ne­doara şi FCSB din 16-imile Cupei României, meci ce va avea loc mâine, 22 septembrie, cu înce­pe­re de la ora 21.00, pe Stadionul „Michael Klein”.
Decizia este cauzată de creşterea incidenţei cazurilor de Covid-19 la nivelul municipiului Hu­ne­doara, incidența acestor cazuri fiind de 2,26 la 1.000 de locuitori.
Până ieri la ora 14.00 s-au vândut aproximativ 6.000 de bilete la meciul amintit. Persoanele care au reuşit să achiziţioneze bilete vor avea ac­ces în stadion.
Conform reglementărilor legale în vigoare, în localităţile în care incidenţa cazurilor de Covid 19 se situează între 2 şi 3 la 1000 de locuitori (si­tuaţie în care, din păcate, se află şi municipiul Hu­nedoara), evenimentele sportive în aer liber se pot desfăşura cu ocuparea a cel mult 50 la sută din capacitate.
Decizia a fost luată pentru a se asigura res­pec­tarea legii şi pentru a se evita situaţiile în care per­soanele care au cumpărat bilete la meci să nu mai poată intra pe stadion din cauza schimbării condiţiilor generale de organizare-derulare a evenimentului. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.