Stiri

Ştiri – 6.06.2009

Finala Cupei, faza judeţeană
Lidera Ligii a IV-a, Retezatul Haţeg şi ocupanta locului 12, Agro Company Băcia se vor duela, azi, de la ora 18.00, pe Stadionul „Cetate” din Deva, în finala Cupei României, faza judeţeană. Ambele combatante îşi doresc trofeul pus în joc, deşi au ambiţii diferite. Campioana Retezatul Haţeg ţinteşte trofeul, pentru a realiza eventul, iar Agro Băcia vrea să-şi spele păcatele, prin câştigarea Cupei României pentru parcursul mai puţin fast din campionat.  „Ne dorim să câştigăm Cupa României, dar mai important este să învingem în meciul de baraj, pentru promovarea în Liga a III-a“, a spus antrenorul haţeganilor, Flavius Itul. „Vrem să ducem Cupa la Băcia. Ar fi un cadou ideal pentru locuitorii comunei“, a decarat tehnicianul Băciei, Iosif Marcu. Partida va fi arbitrată de o brigadă din Deva, formată din Florin Anca – la centru, ajutat la cele două tuşe de Cristian Petrean şi Aurelian Băleanu. Observator de joc va fi preşedintele AJF Hunedoara, profesorul Mircea Sîrbu. Intrarea spectatorilor este liberă.

Amendaţi pentru înjurături
O femeie de 76 de ani a sesizat prin apelul de urgenţă 112, că doi tineri o înjură. O echipă mixtă formată din poliţişti şi jandarmi i-au identificat în scurt timp pe tinerii respectivi, sancţionându-i cu 500 de lei. Totul s-a petrecut pe strada Ion Creangă, din municipiul Deva. Tinerii erau sub influenţa băuturilor alcoolice. (A. Năstase)

Nu aveau acoperire în cont
Poliţiştii Biroului de Investigare a Fraudelor Deva au soluţionat dosarul penal în care sunt implicaţi doi reprezentanţi ai unei societăţi comerciale din Sibiu, trimiţându-i pe cei doi în judecată. Aceştia sunt cercetaţi penal pentru emitere de filă cec fără a avea toate elementele cerute de lege şi fără disponibilul necesar în cont. Concret, poliţiştii au stabilit că suspecţii, în cursul anului 2008, au încheiat cu rea credinţă un contract privind comercializarea de deşeuri reciclabile cu o firmă din Deva, însuşindu-şi în interes personal produse în valoare de 81.000 lei. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura